Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AndrzejWG Zobacz posta
    ... pasję to ja czerpię wyłącznie z Twoich subtelnych (wygłaszanych arogancko, bez krępacji, przez lata !) komentarzy na forum ... Będę odtąd Twym najwierniejszym, najczęstrzym ... fanem. Obiecuję nigdy nie zawieść .
    To zakrawa już na opętanie. Może Ci trzeba jakoś pomóc. Jakaś zmiana lekarza ?

Domyślnie

Odezwały się „Szwadrony Nemetha ” ? , czy może „grotowłazy” ?
    Nie. To są „znawcy sztuki” !! Pozdrawiam .

Domyślnie

- Proac150 - "Rozumiem, że od teraz wszystkie opinie, z którymi się nie zgadzasz będą oznaczały, że wypowiadający je pił lub jest chory" - oczywiście, że NIE. To dotyczy wyłącznie słów: " ... bw jak zwykle klasa .." - wypowiedzianych w kontekście peamów nad tym tytułowym "czymś". I nie potrzeba "znawcy sztuki", aby stwierdzić co to za "bw" i co to za "konwersja". Rozumiem, że komuś się jednak może podobać, jestem tolerancyjny . Ale tak na marginesie, naprawdę sądzisz, że włażenie w "grotę" (bez podkładu) coś Ci da ? Szczerze wątpię.
    Nie zastanawiam się, co może mi dać napisanie komentarza pod czyimś zdjęciem, piszę to co myślę, jedne rzeczy mi się podobają inne nie. Jak piszę coś pozytywnego nie oczekuję niczego w zamian, jak piszę coś negatywnego staram się napisać co i dlaczego mi się nie podoba, bo może to komuś pomoże w robieniu lepszych fotografii. Tego samego oczekuję pod swoimi fotografiami tutaj zamieszczanymi.

Domyślnie

Mam dziwne wrażenie że ów AndrzejWG to drugie konto jakiegoś użytkownika któremu Maciek skrytykował fote i zabrakło mu jaj żeby się naprawdę pokazać. Dziwi mnie to że ktoś akurat trafia na to zdjęcie i od razu robi pojazd.

Co do zdjęcia. IMO Maciek ma swój styl który dość wyraźnie widać. Normalną rzeczą jest że czasami robi lepsze a czasami gorsze kadry. Zresztą jak każdy z nas. Mi się to zdjęcie nawet podoba aczkolwiek widziałem wiele lepszych prac Maćka. Co bym poprawił? Chyba nic. Po prostu sam motyw tego ujęcia nie jest powalający. IMO z tego zdjęcia zostało wykrzesane wszystko co było możliwe.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Mam dziwne wrażenie że ów AndrzejWG to drugie konto jakiegoś użytkownika któremu Maciek skrytykował fote i zabrakło mu jaj żeby się naprawdę pokazać.
    Też tak przez chwilę pomyślałem.
    D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Domyślnie

3. rzeczywiście cały aryzm i niuanse "sztuki"
    Co masz na myśli, mówiąc "aryzm"? Walczysz o czystość rasy? Jesteś tzw. narodowcem?
    najczęstrzym
    [...]
    - wypowiedzianych w kontekście peamów
    Forum jest miejscem, gdzie należy szanować rozmówców, również przez stosowanie poprawnej polszczyzny.

A za wzmianki o "grocie" chyba zaproponujemy Ci banana.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maddnes Zobacz posta
    Też tak przez chwilę pomyślałem.
    - no nie mów, ... CHWILA była piękna ? bo niezwykle rzdka - to pewne ! Tutaj wyrażamy swe opinie na temat prezentowanych fotografii a nie bawimy się domorosłych psychologów. Jak do tej pory, pomijam Twoje debilne uwagi na temat mojej skromnej osoby; niech tak zostanie - to jest chrześcijańska prpopzycja ...

Domyślnie

Powiało grozą
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

harb: - melisa, raz ... ?
    Odezwały się „Szwadrony Nemetha ” ? , czy może „grotowłazy” ?
    Nie. To są „znawcy sztuki” !! Pozdrawiam .
    - to jest chrześcijańska prpopzycja ...
    a ja mam inną... może nie chrześcijańską ale taką... konkretną:

kolego... zluzuj, bo mi mój precyzyjnie wypielęgnowany spokój duszy burzysz a to nie jest najlepszy pomysł.

do tej pory w swoich (o zgrozo!) 5 postach na forum (napisanych pod tym zdjęciem) nie napisałeś nic konkretnego, merytorycznego i popartego argumentami. Jedyne co zdołałeś wyartykułować to coś na kształt "nie podoba mnie sie ta sztuka" i to by było na tyle... (konkret jak w mordke "szczelił"). A może sprecyzuj co ci się nie podoba? Podaj jakieś argumenty? Chyba potrafisz? Na chwilę obecną wygląda na to, że zarejestrowałeś się tylko w jednym celu - taniej, biednej prowokacyjki... A to tu nie przejdzie... a tym bardziej obrażanie i atakowanie użytkowników.

Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie...
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

to wszystko przez to miesznie stylów przez autora zawsze wystawiał długie czasy naświetlania aż tu nagle łup hdrem - jak "piorunem w szczypiorek" a potem znowu te spokojne długie naświetlenia - publika nie wie czego się spodziewać stąd to zdenerwowanie.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów