Szukaj
Odezwały się „Szwadrony Nemetha ” ? , czy może „grotowłazy” ?
Nie. To są „znawcy sztuki” !! Pozdrawiam.
Nie zastanawiam się, co może mi dać napisanie komentarza pod czyimś zdjęciem, piszę to co myślę, jedne rzeczy mi się podobają inne nie. Jak piszę coś pozytywnego nie oczekuję niczego w zamian, jak piszę coś negatywnego staram się napisać co i dlaczego mi się nie podoba, bo może to komuś pomoże w robieniu lepszych fotografii. Tego samego oczekuję pod swoimi fotografiami tutaj zamieszczanymi.
Mam dziwne wrażenie że ów AndrzejWG to drugie konto jakiegoś użytkownika któremu Maciek skrytykował fote i zabrakło mu jaj żeby się naprawdę pokazać. Dziwi mnie to że ktoś akurat trafia na to zdjęcie i od razu robi pojazd.
Co do zdjęcia. IMO Maciek ma swój styl który dość wyraźnie widać. Normalną rzeczą jest że czasami robi lepsze a czasami gorsze kadry. Zresztą jak każdy z nas. Mi się to zdjęcie nawet podoba aczkolwiek widziałem wiele lepszych prac Maćka. Co bym poprawił? Chyba nic. Po prostu sam motyw tego ujęcia nie jest powalający. IMO z tego zdjęcia zostało wykrzesane wszystko co było możliwe.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Krzysztof Paszkiewicz
- no nie mów, ... CHWILA była piękna ? bo niezwykle rzdka - to pewne ! Tutaj wyrażamy swe opinie na temat prezentowanych fotografii a nie bawimy się domorosłych psychologów. Jak do tej pory, pomijam Twoje debilne uwagi na temat mojej skromnej osoby; niech tak zostanie - to jest chrześcijańska prpopzycja ...![]()
Powiało grozą![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
a ja mam inną... może nie chrześcijańską ale taką... konkretną:
kolego... zluzuj, bo mi mój precyzyjnie wypielęgnowany spokój duszy burzysz a to nie jest najlepszy pomysł.
do tej pory w swoich (o zgrozo!) 5 postach na forum (napisanych pod tym zdjęciem) nie napisałeś nic konkretnego, merytorycznego i popartego argumentami. Jedyne co zdołałeś wyartykułować to coś na kształt "nie podoba mnie sie ta sztuka" i to by było na tyle... (konkret jak w mordke "szczelił"). A może sprecyzuj co ci się nie podoba? Podaj jakieś argumenty? Chyba potrafisz? Na chwilę obecną wygląda na to, że zarejestrowałeś się tylko w jednym celu - taniej, biednej prowokacyjki... A to tu nie przejdzie... a tym bardziej obrażanie i atakowanie użytkowników.
Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie...
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
to wszystko przez to miesznie stylów przez autora zawsze wystawiał długie czasy naświetlania aż tu nagle łup hdrem - jak "piorunem w szczypiorek" a potem znowu te spokojne długie naświetlenia - publika nie wie czego się spodziewać stąd to zdenerwowanie.
Skontaktuj się z nami