Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    No ok. Masz mnie! Przeoczyłem smugę kondesacyjną.
    Hhhhuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa

Domyślnie Wyłącznie o "sztuce" w "obrazie"

1. "... z tej serii" - a jest jakaś inna ???
    2. " ... bw jak zwykle klasa .." - piłeś - nie komentuj ! Chyba że mówimy "klasa" - myślimy "kasa ... chorych ! "
    3. rzeczywiście cały aryzm i niuanse "sztuki" poległy przez JEDNĄ ; JEDYNĄ kreseczkę ...
    4. można "to" drukować w wymiarze: "prawie" 40 metrów papieru - cudu nie będzie ...
    5. "A dlaczego? Najgorsza bo?" - szok nie mija, szok się utrzymuje, "podziw" dla lansu rośnie ...
    TO JEST DRAMATYCZNIE NACIĄGANY I BANALNY GNIOT. Takie jałowe, bezwyrazowe pustosłowie ...

Do szanownych Państwa administratorów - wypowiadam się WYŁĄCZNIE o zaprezentowanej sztuce (nad sztukami).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AndrzejWG Zobacz posta
    2. " ... bw jak zwykle klasa .." - piłeś - nie komentuj !
    Rozumiem, że od teraz wszystkie opinie, z którymi się nie zgadzasz będą oznaczały, że wypowiadający je pił lub jest chory.
    Czekam z niecierpliwością, aż zamieścisz swoje, zapewne piękne (jedynie słuszne) BW, które zweryfikuje mój pogląd, na to, co jest dla mnie dobrą, a co nie konwersją.

Domyślnie

2. " ... bw jak zwykle klasa .." - piłeś - nie komentuj ! Chyba że mówimy "klasa" - myślimy "kasa ... chorych ! "
    3. rzeczywiście cały aryzm i niuanse "sztuki" poległy przez JEDNĄ ; JEDYNĄ kreseczkę ...
    4. można "to" drukować w wymiarze: "prawie" 40 metrów papieru - cudu nie będzie ...
    5. "A dlaczego? Najgorsza bo?" - szok nie mija, szok się utrzymuje, "podziw" dla lansu rośnie ...
    TO JEST DRAMATYCZNIE NACIĄGANY I BANALNY GNIOT. Takie jałowe, bezwyrazowe pustosłowie ...

Do szanownych Państwa administratorów - wypowiadam się WYŁĄCZNIE o zaprezentowanej sztuce (nad sztukami).

Cóż za pasja komentatorska!
    Mam nadzieję, że się za szybko nie wypalisz

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Ja ogólnie jestem na tak
    Tylko nie wiem czy nie byłoby lepiej, żeby było tyle samo nieba i wody, bo tutaj masz więcej wody.
    No i jeszcze troszeczkę nie pasują mi te 2 statki w tle jeśli to statki...?
    D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Domyślnie

- "Cóż za pasja komentatorska!" ... pasję to ja czerpię wyłącznie z Twoich subtelnych (wygłaszanych arogancko, bez krępacji, przez lata !) komentarzy na forum ... Będę odtąd Twym najwierniejszym, najczęstrzym ... fanem. Obiecuję nigdy nie zawieść ... A efekty widzisz - tę "sztukę" oglądnęło już 1035 osób. Nie dziękuj, peszysz mnie.

- "Przeoczyłem smugę kondesacyjną." - tylko tyle ? No nie mogę, co za skromność ....

Proac150 - "Rozumiem, że od teraz wszystkie opinie, z którymi się nie zgadzasz będą oznaczały, że wypowiadający je pił lub jest chory" - oczywiście, że NIE. To dotyczy wyłącznie słów: " ... bw jak zwykle klasa .." - wypowiedzianych w kontekście peamów nad tym tytułowym "czymś". I nie potrzeba "znawcy sztuki", aby stwierdzić co to za "bw" i co to za "konwersja". Rozumiem, że komuś się jednak może podobać, jestem tolerancyjny . Ale tak na marginesie, naprawdę sądzisz, że włażenie w "grotę" (bez podkładu) coś Ci da ? Szczerze wątpię.

Domyślnie

a dla mnie to jestes kolejnym forumowym trolem który owijając w elokwentne słowa pisze obrazliwe komentarze, chcesz DOTKNĄĆ Nemetha, dokopać mu ? to coś osobistego ? taki agresywny atak

Nemeth - swoimi pracami prezentuje bardzo wysoki poziom i kazdy o tym wie, mozna się nie zgadzać z motywem moze nie podobać sie jego fotka, jedna czy druga ale to tylko kwestia gustu, napewno nie techniki - więc tak na dobra sprawę przybyszu znikąd o co Ci chodzi ???? a może widziałes tak niewiele że nie potrafisz się ustosunkować do tworczośći tego autora, lecz to nic straconego zawsze mozesz wejść na jego stronę - jest tam wiele ciekawych prac moze czegoś się przy tym nauczysz

Nemeth ma prawo być z siebie zadowolony, bo to co robi robi dobrze, robi to z fotograficzna pasją, robi to z precyzją - wybrał taka formę realizowania się w fotografii ma do tego prawo czyż nie - a jezeli Tobie ona nie odpowiada to omijaj tego autora z daleka - i nie rób zawieruchy na tym forum bo kolejny trol tutaj nie jest potrzebny - tutaj uczymy się fotografowania

ps. czytałem równiez Twoj wczesniejszy komentarz

Domyślnie

harb: - melisa, raz ... ?

Domyślnie

harb: - melisa, raz ... ?
    moj drogi zatroszcz sie o swoje zdrowie

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Harb szkoda czasu i zdrowia na takich...
    Dla kolesia już nawet ambulance nie pomoże
    D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów