Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: jaki mac?

Domyślnie jaki mac?

witajcie, tyle się tu naczytałam o macach i pcetach, ze w koncu zdecydowalam sie kupic maca. pytanie moje brzmi: jakiego? moge przeznaczyc ok 6000-7000zł. czy kupie za to cos sensownego? pomozcie bo sie nie znam.aha, narazie nie zalezy mi na wielkim ekranie. dziekuje za kazda podpowiedz.
    D80, N18-70, Tamron 90/2.8, N50/1.8, SB600

Domyślnie

Gdybyś miał więcej powiedziałbym od razu Mac G5 Nie napisałeś czy laptop czy stacjonarny.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

im drozszy tym lepszy oczywiscie. tak naprawde w macach wybor ograniczony jest tylko cena.
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Gdybyś miał więcej powiedziałbym od razu Mac G5 Nie napisałeś czy laptop czy stacjonarny.
    no tak, stacjonarny, chociaz powiedzcie czy laptop nadaje sie do obrobki? z tego co tutaj wywnioskowalam to lepiej miec kompa.
    D80, N18-70, Tamron 90/2.8, N50/1.8, SB600

Domyślnie

Za 6-7 tysięcy sensownego Maca z monitorem się nie kupi.

Mac mini to praktycznie nonsens, iMac 20" ma beznadziejny wyświetlacz, iMac 24" ma zbyt jasny wyświetlacz, a Mac Pro - nawet bez monitora - nie mieści się w zakładanym budżecie.

Domyślnie

imac 24'
    pracuje na tym jako podstawowym kompie od niemal 3 lat.
    jak na razie zlego slowa nie powiem a i klienci nie mieli problemow ze zdjeciami.
    zmiescisz sie w tej kwocie bez problemu i jeszcze na dyski zewnetrzne wystarczy.

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    imac 24'
    pracuje na tym jako podstawowym kompie od niemal 3 lat.
    jak na razie zlego slowa nie powiem a i klienci nie mieli problemow ze zdjeciami.
    zmiescisz sie w tej kwocie bez problemu i jeszcze na dyski zewnetrzne wystarczy.

olo
    Alu czy biały?

Domyślnie

alu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    alu
    No to jesteś twardy - alu przyciemniony na maksa ma koło 200cd/m^2. Wrogowi bym nie polecił

Domyślnie

nie wiem
    nie znam sie
    za to wiem ze mz bardzo wygodnie sie na nim pracuje.
    ilosc czegokolwiek na cokolwiek nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia.
    olo

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów