Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: jaki mac?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

imac 24'
    pracuje na tym jako podstawowym kompie od niemal 3 lat.
    jak na razie zlego slowa nie powiem a i klienci nie mieli problemow ze zdjeciami.
    zmiescisz sie w tej kwocie bez problemu i jeszcze na dyski zewnetrzne wystarczy.

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    imac 24'
    pracuje na tym jako podstawowym kompie od niemal 3 lat.
    jak na razie zlego slowa nie powiem a i klienci nie mieli problemow ze zdjeciami.
    zmiescisz sie w tej kwocie bez problemu i jeszcze na dyski zewnetrzne wystarczy.

olo
    Alu czy biały?

Domyślnie

alu

Domyślnie

alu
    No to jesteś twardy - alu przyciemniony na maksa ma koło 200cd/m^2. Wrogowi bym nie polecił

Domyślnie

nie wiem
    nie znam sie
    za to wiem ze mz bardzo wygodnie sie na nim pracuje.
    ilosc czegokolwiek na cokolwiek nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia.
    olo

Domyślnie

przy okazji
    mac (apple) to juz nie jest to samo co dawniej ( a pracuje na apple od najwczesniejszych modeli wiec smiem twierdzic ze wiem co mowie).
    to jak z nikonem - niby marka ta sama ale jakosc juz nie.
    sa niekompatybilni z wlasnymi produktami wiec dokladnie jak w nikonie ( moge uzywac ale pod warunkiem ze nie dziala mi
    niestety dzis juz chyba nie pozostal ani jeden producent, ktory nie idzie na latwizne.

mimo wszystko apple to wciaz mz dobry wybor.
    olo

Domyślnie

nie wiem
    nie znam sie
    za to wiem ze mz bardzo wygodnie sie na nim pracuje.
    ilosc czegokolwiek na cokolwiek nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia.
    olo
    Być może tobie pracuje się wygodnie, natomiast ogólnie ilość użytkowników imacza 24" jęczących że jest on zwariowanie jasny jest sporawa. Przykładowo - jeśli o mnie chodzi wygodnie mi się pracuje przy jaskrawości 80cd/m^2, jestem w stanie znieść góra 120cd/m^2, a przy 200cd/m^2 chyba bym się wściekł. Gdybym kupił w ciemno ten komputer za czyjąś namową, to bardzo bym się na tego doradcę pogniewał

przy okazji
    mac (apple) to juz nie jest to samo co dawniej ( a pracuje na apple od najwczesniejszych modeli wiec smiem twierdzic ze wiem co mowie).
    to jak z nikonem - niby marka ta sama ale jakosc juz nie.
    sa niekompatybilni z wlasnymi produktami wiec dokladnie jak w nikonie ( moge uzywac ale pod warunkiem ze nie dziala mi
    niestety dzis juz chyba nie pozostal ani jeden producent, ktory nie idzie na latwizne.

mimo wszystko apple to wciaz mz dobry wybor.
    olo
    Czasy producentów specjalistycznych stacji roboczych się skończyły - Apple dalej robi dobry sprzęcik, mz. niezrównanie pięknie zaprojektowany, ale trzeba z nimi uważać. Wyświetlaczy w imaczach to oni na pewno nie robili z myślą o swoich kochanych, wiernych i niezawodnych klientach z branży dtp i foto.

Cytat Zamieszczone przez Pawel92 Zobacz posta
    Czemu, Czornyj, zaraz nonsens. Kolage jagatka nie napisal do jakich celow ma go zamiar uzywac.
    Mam mini do internetu i poczty elektronicznej : jest bardzo cichy (nie budzi zony w sypialni) pod warunkiem, ze nie uzywa sie czytnika CD/DVD i od dwoch lat zero problemow.
    Faktem jest, ze obecnie nawet do tego, co na nim robie jest troche drogawy ale jak go kupowalem to wielkiej konkurencji nie bylo ... u Apple'a .
    Tylko to jest forum fotograficzne, więc jeśli ktoś tutaj pyta o kompa, to z góry zakładam, że potrzebuje coś do obróbki fotografii. I z tego punktu widzenia imacz jest mało perspektywiczny, a nietani...

Uprawnienia umieszczania postów