Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Ze spaceru.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jamirq - smutna modelka a "zmuszona do pozowania" to dwie różne opinie, jest smutna, a raczej zamyslona ale nie zmuszana do pozowania - piszmy bardziej precyzyjnie unikniemy nieporozumień
    jezeli napiszesz ze zdjecie Ci się nie podoba - zrozumię, bo nie musi prawda, kazdy ma inną wizję zdjecia, obrobki i to jest zrozumiałe

pozdrawiam
    Można to rozbić na dwie rózne opinie, jednak mi cały czas układa sie to w ciag zdarzen (być może nie jest on prawidłowy), że jednak nie za bardzo chciało sie jej pozować stad taka obojętno-smutna mina. Myślę, ze jak chciałeś osiągnąć efekt zamyslenia to nie tylko mina, ale i oczy duzo znaczą w takim geście, które tutaj nie wyglądają na zamyślone ale patrzace gdzies w dal (nie w sensie zamyslenia, bo do tego czegoś własnie brakuje). Nie obraź się ale osobiście nie chciałbym mnie takiego zdjęcia w albumie ze wzgledu na smutek jaki ze sobą niesie.

Pozdrawiam!
    Nikon

Domyślnie

Sliczna dziewczynka, a zdjecie nr 2 imo jest najlepsze...

Domyślnie

piękna fotka
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    obojętno-smutna mina
    Dorabianie ideologii. Nie wszystkie dzieci chodzą z nieustępującym bananem na buzi - niektóre są bardziej ustatkowane w okazywaniu emocji. Nie znamy tej dziewczynki więc ciężko tak gdybać. Skoro Janusz nie widzi u niej smutku, to widocznie go tam nie ma.
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów