Dla mnie zdjęcie to jest absolutna wspaniałość i mistrzostwo świata. To w tym, Janusz, jesteś najlepszy.
Ja wiem, że niektórzy zawsze się będą dopatrywali jakichś włosków tu i tam, rozdzielą każdy włosek na dziesięcioro, gdzieś tam się dopatrzą jakiegoś małego cienia czy niepotrzebnego światełka, dla nich żadne zdjęcie nie będzie wystarczająco dobre, aby gdzieś tam jakiegoś kompletnego nonsensu się nie dopatrzyli, a to tylko w tym celu, żeby mogli się wykazać kompletnym ględzeniem i marnotrastwem internetu. Zaraz się będą dopatrywać jakichś elementów na korze drzewa, że jakiś guzik nie leży w odpowiednią stronę. Oni psują powietrze tak, że tutaj się nie da w ogóle oddychać. Oni zatrują wszystko. Oni istnieją tylko i wyłącznie w tym celu, aby truli i truli.
Co do zdjęcia, to powiem że zdjęcie jest niesłychanie smutne. To dziecko ma w oczach jakieś smutne pytanie. Ono czegoś nie rozumie i nie wie, dlaczego nikt na to pytanie nie ma odpowiedzi. To zdjęcie jest jedną wielką i głęboką emocją. Ja czuję, że to dziecko patrzy właśnie na mnie i mnie zadaje to swoje smutne pytanie.
Cudowne zdjęcie, i nie do albumu, ale tutaj na galerię.
Pięć gwiazdek ode mnie.
P.S. Ktoś tam znowu gada o jakiejś ostrości. Znowu to samo ględzenie. Ostrość służy temu, aby zdjęcie miało prawidłowy odbiór. Tylko i wyłącznie w tym celu. Jeśli zdjęcie więc ma odbiór, to doszukiwanie się gdzieś jakiejś nieostrej rzęsy jest po prostu niebezpiecznym zboczeniem i powinno być tępione w zarodku.
Po takich komentarzach to odechciewa się oglądać zdjęcia, odechciewa się przebywać na tym forum, odechciewa się w ogóle fotografować.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami