Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Już mię się wszystko wyjaśniło. Ustawienie działania przycisku AE-L/AF-L to CSM11 a zakładanie nie w całości naświetlonego filmu tu ktoś ładnie opisał:

http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...9&postcount=12

Wszystko jest trudne, zanim nie zacznie być proste.

A na diplodocs mało jest jest, niestety, instrukcji po polsku.

Pozdrawiam wszystkich noworocznie i życzę samych udanych kadrów!

Domyślnie

Ja również, jeśli to możliwe, bardzo proszę o instrukcję

[email protected]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pio` Zobacz posta
    Ja również, jeśli to możliwe, bardzo proszę o instrukcję

[email protected]
    napisz pozniej czy doszło.

Smile

tez jestem nowy i zakupilem Nikona f 80 i jesli mozna to tez poprosze o instrukcje do tego Nikona po polsku na mail [email protected] Z gory dziekuje i pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kowalski Zobacz posta
    No nie wszyscy po (ł)angielsku baglają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fugazi9 Zobacz posta
    tez jestem nowy i zakupilem Nikona f 80 i jesli mozna to tez poprosze o instrukcje do tego Nikona po polsku na mail [email protected] Z gory dziekuje i pozdrawiam
    Sprawdź skrzynkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banans Zobacz posta
    wczoraj pomacałem pierwszy raz ten aparacik. Dźwięk lustra i migawki jest piękny w porównaniu do cyfrowych braci.
    Tak z ciekawości spytam - bo F80 jest podobno z tych ciszej klapiących lustrem. Ale czy można wyłączyć automatyczne przesuwanie filmu do następnej klatki? Np. robię zdjęcie i film jest przesuwany dopiero na żądanie (np. przez naciśnięcie jakiegoś guzika).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturpop Zobacz posta
    Tak z ciekawości spytam - bo F80 jest podobno z tych ciszej klapiących lustrem. Ale czy można wyłączyć automatyczne przesuwanie filmu do następnej klatki? Np. robię zdjęcie i film jest przesuwany dopiero na żądanie (np. przez naciśnięcie jakiegoś guzika).
    Nie pamietam już, ale na pewno masz wielokrotne naswietlanie klatki więc przesuw filmu możesz wyłączyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturpop Zobacz posta
    Nie ma takiej funkcji.

PS Lustrem kłapie cicho, ale śrubokręt...
    Jarek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów