Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Odlewnia PRL

Domyślnie

Oszty, Mommus! Tego się obawiałem, że załądujesz swoją fotkę i mnie zdeklasujesz
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Smile

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Oszty, Mommus! Tego się obawiałem, że załądujesz swoją fotkę i mnie zdeklasujesz
    Haha, jak zwykle żarty się Ciebie trzymają Trzym się!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mommus Zobacz posta
    Haha, jak zwykle żarty się Ciebie trzymają Trzym się!!!
    Serio, serio... Ja tu delikatnie zaczynam... małe kadry... B&W... A Ty z grubej rury HDR'em pojechałeś
    U Ciebie fajnie budynek wychodzi z tła (z nieba).
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

Mommus Twoja "odlewnia" przypomina klimat STALKER`a - mi się podoba.

bombel
    Gość

Domyślnie

Skibek - nie pękaj! Poprzednio napisałem, że niespecjalnie podobają mi się te zdjęcia - ale w porównaniu z tym ostatnim, to mówię, że jeszcze są znośne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta

Skibek - nie pękaj! Poprzednio napisałem, że niespecjalnie podobają mi się te zdjęcia - ale w porównaniu z tym ostatnim, to mówię, że jeszcze są znośne.
    dokladnie tak jest.
    Puszki i słoiki...

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    dokladnie tak jest.
    Nie ma to jak konstruktywna krytyka... Byłbym wdzięczny za jakieś konkretne uwagi.

Domyślnie

Nie ma to jak konstruktywna krytyka... Byłbym wdzięczny za jakieś konkretne uwagi.
    Mommus, nie słuchaj ich, tylko tak mówią NA forum jest pewna grupa osób, która nienawidzi HDRów ;P

Domyślnie

nie prosiles o krytyke. Pokazujesz cos w watku Skibka to chyba nie w porzadku wymagac ocen Twojego zdjecia..
    Puszki i słoiki...

bombel
    Gość

Domyślnie

Mommus, nie słuchaj ich, tylko tak mówią NA forum jest pewna grupa osób, która nienawidzi HDRów ;P
    Zwłaszcza tych źle zrobionych. Bo jeśli są dobre, ta grupa je kocha.

Mommus - wystaw to zdjęcie w swoi własnym wątku, jeśli chcesz to dodaj komentarz, wyjaśnienia lub cokolwiek i poczytaj. TO nie jest tak, że ludzie tutaj pyskują tylko i odpowiadają półsłówkami. Można naprawdę sporo się dowiedzieć, wystarczy tylko przestrzegać jakichś w miarę prostych i niekłopotliwych reguł: zakładać własne wątki, dawać obrazki, a nie linki, numerować, gdy jest kilka...

Jeśli zdjęcie wzbudzi jakieś odczucia - na plus czy minus, byle nie obojętność - będziesz mógł liczyć na krytykę. Spokojnie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów