Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Odlewnia PRL

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MirM Zobacz posta
    Mommus Twoja "odlewnia" przypomina klimat STALKER`a.
    I to chyba jedyny plus tego zdjęcia. Przynajmniej podanego w ten sposób.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    nie prosiles o krytyke. Pokazujesz cos w watku Skibka to chyba nie w porzadku wymagac ocen Twojego zdjecia..
    Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Zwłaszcza tych źle zrobionych. Bo jeśli są dobre, ta grupa je kocha.

Mommus - wystaw to zdjęcie w swoi własnym wątku, jeśli chcesz to dodaj komentarz, wyjaśnienia lub cokolwiek i poczytaj. TO nie jest tak, że ludzie tutaj pyskują tylko i odpowiadają półsłówkami. Można naprawdę sporo się dowiedzieć, wystarczy tylko przestrzegać jakichś w miarę prostych i niekłopotliwych reguł: zakładać własne wątki, dawać obrazki, a nie linki, numerować, gdy jest kilka...

Jeśli zdjęcie wzbudzi jakieś odczucia - na plus czy minus, byle nie obojętność - będziesz mógł liczyć na krytykę. Spokojnie.
    Już się poprawiam i zamieszczam swoje wątki, mam nadzieję że się Skibek nie obraził za to zdjęcie w jego wątku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mommus Zobacz posta
    Już się poprawiam i zamieszczam swoje wątki, mam nadzieję że się Skibek nie obraził za to zdjęcie w jego wątku
    Wprost przeciwnie Przynajmniej koleżeństwo będzie wiedziało jak moje zdjęcia wyglądają z zewnątrz ))
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów