Do osób którym nie pasuje zakładanie nowego wątku. Jeżeli Mod uzna, że wątek jest zbędny-to go usunie. Po co się w ogóle udzielacie jak wam to nie pasuje, może autor jest sentymentalny i chce odświeżyć peany nad d300. Co Was to kieli?
Szukaj
Do osób którym nie pasuje zakładanie nowego wątku. Jeżeli Mod uzna, że wątek jest zbędny-to go usunie. Po co się w ogóle udzielacie jak wam to nie pasuje, może autor jest sentymentalny i chce odświeżyć peany nad d300. Co Was to kieli?
Ktos tu kiedys napisal. ze na D300 tyle sie narzeka i nie wie juz sam czy chce go kupic. Ktos inny w odpowiedzi ze tylko ci z "problemami" sie udzielaja.
Wiec po to byl stworzony ten watek, dla rownowagi jak sadze
Ps. moj spisuje sie znakomicie, nie narzekam, ale moglby mi podpowiadac jak zrobic lepsze zdj![]()
D800, D750 i Z6 + Tokina 17-35/4, Z50/1.8, Tamron 28-75/2.8, Nikkor 85/1.8, Samyang 135/2.0, Tamron 70-210/4, SB900, Godox 685 i 350 i zawsze za malo czasu...
A mój D300 to nawet buzi na dobranoc daje, tylko skurczybyk nie chce sam chodzić za mną w plener i muszę go dzwigć.
A na poważnie poza oczywistymi zaletami o których piszą wszyscy , idealnie leży w moim ręku. Mam dosyć dużą dłoń i muszę powiedzieć że inżynierowie co go projektowali musieli mieć podobne (chyba nie japończycy)
Mam to samo, co parman - ten, kto projektowal ten aparat, musial brac miare z mojej dloni. Lezy fenomenalnie![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
NIe miałem do czynienie za bardzo z nikonem przed zakupem D300. A kupiłem go między innymi dlatego, że świetnie leży w łapie - co za ergonomia...
Ja jestem mocno zadowolony.
Nex-7, SEL 50/1.8, high iso and
u mnie po 12k wyskoczyl jeden pixel co miga i raz jest bialy, raz czerwony...postanowilem jednak o nim zapomniec. daje mi wszystko czego potrzebujesuper pucha
![]()
Takie male czarne body i takie malutkie szkielko i jeszcze taka malutka blyszczaca czarna kostka
D300...D200 i co jeszcze?!Powiem tak panie i panowie aparat jak to aparat ma robić zdjęcia i tyle.Nie ważne jaką masz puchę,ważne jakie masz oko(oka,oczyska).Chcąc uskutecznić mały onanizm sprzętowy powiem tylko,że moja trzysetunia jest zaje.......A moja żona jest o nią zazdrosna jak o jakąś laseczkę.To tyle.
De czysta i dwa piwa
a moja to nawet robi zdjecia
i ma swietna lampe blyskowa!![]()
![]()
![]()
bardzo zadowolony jestem.
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Skontaktuj się z nami