Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: watykan w hdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    straszne a w dodatku mylisz pojęcia bo to nie jest hdr
    aż nie wiem co napisać, zgadzam się z malibu...zobacz efekt halo dookoła krawędzi...zobacz nierównolegle naświetlone niebo...kolory raczej nie podlegają dyskusji...poczytaj i poćwicz jeszcze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    Niech tylko bombel to zobaczy.
    No nie....to ja mam Nim już wnuczka straszyć...?!.....
    Przestańcie "Bombela" w takie gnioty angażować.....
    Chociaż macie rację,lepiej Bomblem niż dziadkiem straszyć....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No to pojechałeś z tymi suwaczkami.
    Bombel chyba się załamał...i zrezygnował
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Tak czytam te wszystkie komentarze i naszła mnie refleksja

Po co to wszystko piszecie? Przecież to jest ewidentna walka z wiatrakami. Średnio co tydzień pojawia się taki wątek z "fajnym HDRkiem" i można tłumaczyć, argumentować, że to z HDRem nie ma absolutnie nic wspólnego, a i tak jestem pewny, że za tydzień pojawi się kolejny taki wątek.

Edit: Dla autora do poczytania wątek z zeszłego tygodnia

Domyślnie

Wszelki duch...
    طالب مع S5Pro Metze Stronka* MyPort

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta

Po co to wszystko piszecie? Przecież to jest ewidentna walka z wiatrakami. Średnio co tydzień pojawia się taki wątek z "fajnym HDRkiem" i można tłumaczyć, argumentować, że to z HDRem nie ma absolutnie nic wspólnego, a i tak jestem pewny, że za tydzień pojawi się kolejny taki wątek.
    ...ale moze juz nie tego samego autora, bo ten albo sie obrazi (i wroci do rzeszy fanow na Digarcie), albo chwile zastanowi, przemysli, poczyta i za jakis czas pokaze cos wartosciowego
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta

Edit: Dla autora do poczytania wątek z zeszłego tygodnia
    Masz rację,ale niezbędna byłaby dycyplina....zero odzewu,w takim przypadku.Nierealne,chociażby dlatego,że część,normalnie, nie widzi w takiej focie niczego zdrożnego....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Masz rację,ale niezbędna byłaby dycyplina....zero odzewu,w takim przypadku.Nierealne,chociażby dlatego,że część,normalnie, nie widzi w takej focie niczego zdrożnego....
    Też o tym pomyślałem Ale żeby było jasne - dla mnie to nie problem, że komuś takie coś może się podobać - o gustach się nie dyskutuje.
    Natomiast problem leży w tym żeby nie rozprzestrzeniać nieprawdy - czyli nie nazywać tego HDRem.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Tak. To jest właśnie to. Fecaloplasticon.
    Chłopie do Photomatixa jest instrukcja obsługi - przeczytaj ja koniecznie.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów