Bzdura. Nie rozchodzi się o trzy literki. Rozchodzi się o kupę
http://nikon.org.pl/showthread.php?t=89614
Szukaj
Bzdura. Nie rozchodzi się o trzy literki. Rozchodzi się o kupę
http://nikon.org.pl/showthread.php?t=89614
robroy80, niestety na tym forum gdy pokazujesz zdjęcie lekko nie ma. Nie jest to banda emo 16 latek z digarta, ani banda z deviantarta. To banda specyficzna. Ci ludzie będą w stanie wrzucić zdjęcie do AutoCADa, żeby Ci pokazać, że jest 0.0033%krzywo (coś koło tego, nie? bombelku) I skatują za błędy. Prawda, to wkurza po jakimś czasie. Ale jaką przynosi satysfakcję gdy w końcu się spodoba. Nota bene. Też należę do tej bandy
żeby nie było
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Robroy - wszystko Ci się pomyliło...
W jego wątku chodziło o 3 literki, bo zdjęcie było brzydkie, ale znośne - i nie nazywalo się HDR.
W Twoim wątku nie chodzi o literki, tylko o masakrę, jaką wykonałeś. Może się nazywać byle jak, ale jest niestety masakryczna...
ok ok. bolesna dostalem nauczke.podobnie mysle jak velaskez dlatego wlasnie to tutaj sie zapisalem. wracam cwiczyc i pstrykac i za jakis czas ponownie wroce z jakims moim "gniotem", postaram sie by to nie byla juz masakra. wszakze gdzie znajde lepsze jury??
nie zamierzam sie nad soba uzalac - dostalem to na co zasluzylem.
dzieki.
sprzet jest, masa checi i zapalu.
a dupa! ja to robię wprost na monitorze za pomocą analogowej linijki (takiej z plastiku z czarnymi kreseczkami różnej długości i na stałe wydrukowanymi cyferkami).
chciałem pogratulować godnej postawy autora wątku - czytałem cały, wiele osób nie przebierało w słowach (lub toonie wypowiedzi), a autor co na to? ze stoickim spokojem bierze wszystko na klatę! brawo.
czkam na następne zdjęcie![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Robroy, szacun - masz jaja.
Skontaktuj się z nami