Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zamczysko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Dla mnie zamek wymaga zdecydowanego wyprostowania, bardzo słabo stoi na glebie .
    W końcu to ruina. Szwedzi go tak podobno pokrzywili...

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Wg mnie troszkę za ciasno, brakuje nieba bądź mgły o której pisałeś. W każdym bądź razie ciekawy obiekt.
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Calme ależ Ty masz oko...
    Eee Ale przyznasz, że fajna okolica na wypad tam. I wschody i zachody - ja też niestety tylko przejazdem służbowym byłem a chętnie bym tam zapolował właśnie na ciekawe światło bo kadrów to tam można narobić, że ho ho.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Eee Ale przyznasz, że fajna okolica na wypad tam. I wschody i zachody - ja też niestety tylko przejazdem służbowym byłem a chętnie bym tam zapolował właśnie na ciekawe światło bo kadrów to tam można narobić, że ho ho.
    To jest fakt. Ja miałem 5 minut na zdjęcia, bo zatarasowałem drogę dojazdową. Wszędzie wielkie zaspy. Nawet nie brałem statywu. Jedno mam tylko spostrzeżenie. Ciężko tam zrobić fotę całości ruin. Wszędzie jakieś chałupy, drzewa, słupy, druty... I jeszcze jak człowiek ma tylko chwilę na zdjęcia....

Domyślnie

Nie no tak źle nie jest chyba jednak można na samą górę tam wyjść. Tam są ciekawsze kadry do panoram mz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Nie no tak źle nie jest chyba jednak można na samą górę tam wyjść. Tam są ciekawsze kadry do panoram mz.
    No to muszę to sprawdzić, bo zamczysko jest eleganckie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

Nie pokusiłeś się może o pionowy kadr? miałbyś więcej podłogi, wieża by była bardziej strzelista.... ogólnie więcej dynamiki. Ta wersja nie do końca. Po pierwsze to co wcześniej koledzy pisali - krzywo... i jednak trochę za ciasno. Spróbuj wyprostować i podratować w B&W.

Ale jednak może masz pionik z tego miejsca?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plastus Zobacz posta
    Nie pokusiłeś się może o pionowy kadr? miałbyś więcej podłogi, wieża by była bardziej strzelista.... ogólnie więcej dynamiki. Ta wersja nie do końca. Po pierwsze to co wcześniej koledzy pisali - krzywo... i jednak trochę za ciasno. Spróbuj wyprostować i podratować w B&W.

Ale jednak może masz pionik z tego miejsca?
    Jak wcześniej pisałem, miałem ok. 5 min na zrobienie zdjęć, które miały stanowić rozpoznanie do sesji zasadniczej w najbliższej przyszłości. Co do pionu mam ze dwa rawy ale jakoś mi nie podchodzą. Bawie się właśnie z b/w na bazie kilku zdjęć, które ustrzeliłem. Jak uzyskam w miarę poprawny efekt to może jeszcze Was pomęczę zamczyskiem i białym niebem Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów