Szukaj
Wg mnie troszkę za ciasno, brakuje nieba bądź mgły o której pisałeś. W każdym bądź razie ciekawy obiekt.
D700 16,17-35,35
To jest fakt. Ja miałem 5 minut na zdjęcia, bo zatarasowałem drogę dojazdową. Wszędzie wielkie zaspy. Nawet nie brałem statywu. Jedno mam tylko spostrzeżenie. Ciężko tam zrobić fotę całości ruin. Wszędzie jakieś chałupy, drzewa, słupy, druty... I jeszcze jak człowiek ma tylko chwilę na zdjęcia....
Nie no tak źle nie jest chyba jednak można na samą górę tam wyjść. Tam są ciekawsze kadry do panoram mz.
Nie pokusiłeś się może o pionowy kadr? miałbyś więcej podłogi, wieża by była bardziej strzelista.... ogólnie więcej dynamiki. Ta wersja nie do końca. Po pierwsze to co wcześniej koledzy pisali - krzywo... i jednak trochę za ciasno. Spróbuj wyprostować i podratować w B&W.
Ale jednak może masz pionik z tego miejsca?![]()
Jak wcześniej pisałem, miałem ok. 5 min na zrobienie zdjęć, które miały stanowić rozpoznanie do sesji zasadniczej w najbliższej przyszłości. Co do pionu mam ze dwa rawy ale jakoś mi nie podchodzą. Bawie się właśnie z b/w na bazie kilku zdjęć, które ustrzeliłem. Jak uzyskam w miarę poprawny efekt to może jeszcze Was pomęczę zamczyskiem i białym niebemPozdrawiam.
Skontaktuj się z nami