Szukaj
Ostrzenie IMO może byc, kadr trochę nijaki, no i ta czarna plama w centrum nieco przeszkadza![]()
Niee,no bajer....miałeś tresowanego kondora(chyba to ta plama w/g AScally)..?...
Szkoda,że chociaż dalszy plan nie ma ...więcej planów,za płasko... i WB,troszkę, utyka...ale ja takie widoczki lubię...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Fakt, mozna by sie pobawic kontrastami i poprawic wielowymiarowowsc zdjecia, ale i tak bardzo mi sie podoba. Glownie za sprawa fajnego kadru.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
żartowałem oczywiście z tą plamą, żeby nie było![]()
Fajny kadr tylko usuń ta koronę drzewa na dloe z lewej strony - ni w kij ni w oko
Jakieś zabawki - podobno japońskie
Kadr rzeczywiście świetny![]()
Wow! Andrzej gratuluje wiedzy ornitologicznej ta czarna plamato jest rzeczywiscie Kondor Kalifornijski. Szykowalem sie do zdjecia gdy nagle ten indor przysiad sobie na skale
. Przyspieszylem swoje ruchy dwukrotnie i o maly wlos nie stracilem plecaka ktory sunal sie ze skarpy.
Troche kombinowalem z tym zdjeciem ale tak jak pisalem to tylko jpg i w dodatku na razie tylko mam NX i tylko tyle potrafilem z tego wyciagnac.
Skontaktuj się z nami