Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Kanion

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iroyork Zobacz posta
    Wow! Andrzej gratuluje wiedzy ornitologicznej ta czarna plama to jest rzeczywiscie Kondor Kalifornijski. Szykowalem sie do zdjecia gdy nagle ten indor przysiad sobie na skale. Przyspieszylem swoje ruchy dwukrotnie i o maly wlos nie stracilem plecaka ktory sunal sie ze skarpy.
    Troche kombinowalem z tym zdjeciem ale tak jak pisalem to tylko jpg i w dodatku na razie tylko mam NX i tylko tyle potrafilem z tego wyciagnac.
    Nie zawstydzaj mnie,wystarczy trochę wiedzy ogólnej
    ....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AScally Zobacz posta
    Ja też tylko pytam - czy ta zielenina wystająca z prawego brzegu też nie przeszkadza? i co wnosi ta skała wychodząca z dolnego lewego rogu? a czy cięcie ponad nią nie byłoby zbyt radykalne?
    Sam właśnie skałki obrabiam z wakacji i to są dla mnie istotne kwestie.
    Te krzaczki mozna usunac ale czy to zmieni na tyle odbior zdjecia, zeby to robic? Ja ta skale po lewej stronie, to bym z checia poszerzyl, tam byla sciezka ktora fantastycznie sie wila.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No do łba by mi to nie wpadło..,ale człek w podeszłym wieku i percepcja nie ta....
    Czy to może popsuć odbiór zdjęcia....?

Nie czepiam się...pytam....
    Moje subiektywne odczucie - mnie przeszkadza.
    Jakieś zabawki - podobno japońskie

Domyślnie

Krzaczki mojego odbioru nie zmieniają, ale tutaj tylu czepliwych... Natomiast skała to co innego - gdyby ścieżka się wiła to ok, ale się nie wije czy takie coś zostawiac bez krępacji, czy tylko wtedy kiedy usunięte popsułoby kadr?

Domyślnie

Propuję pozostać na pozycjach,szanowanych wzajemnie ..aby drobiażdżki nie powaliły odbioru....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

"Wow! Andrzej gratuluje wiedzy ornitologicznej"

Andrzej żaby fotografuje (dzial przyroda), to troche musi kumac...
    Tym bardziej, ze ptaszki tez.

Jak naturalnie nie cierpie zdjec kanionu (za sprawa ich tworcow - zeby nie bylo),
    tak to mi sie podoba. Obrobke zawsze mozna poprawic, ujecie juz niekoniecznie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

alllle miejscówka - fotka widać ze wymeczona ale chyba jeszcze do porawienia

Domyślnie

Dziekuje za wszystkie oceny. Zdjecie rzeczywiscie wymeczone NX i tylko tyle potrafilem z tego wydusic. Zamieszcze jeszcze material wyjsciowy tak do porownania i obnazenia moich brakow w obrobce.
    ][/[/IMG]

Domyślnie

Ależ fajnie było......

Odzielne dwa plany,głębia...jak na dłoni.Łekkie dotknięcie wystarczyłoby....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Oj z tym lekkim dotknieciem jest zawsze najtrudniej, co zreszta widac

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów