Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: 3 portrety

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dars Zobacz posta
    ... Juz wiem po kim mała ma oczy
    ...i urodę

Nie dość, że piękna kobieta, to jeszcze wie do czego służy aparat... no pełnia szczęścia

Pozdrawiam!

Domyślnie

Nic nowego nie napiszę. Jednie że dla mnie jedynka najlepsza. Od razu widać że fotograf robi zdjęcia nie aparat.

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    Ja mam wrażenie z kolei, że 50tka za krótka do takich portretów jednak jest. Nie widziałem na żywo modelki, niemniej odnosze nieodparte wrażenie, że byłoby lepiej czymś minimalnie choć dłuższym...
    Ale 1 i 2 jak najbardziej mi się podobają - a 3ka to taka śmiała prowokacja chyba?
    No muszę się zgodzić. Bardzo marzy mi sie coś dłuższego ale jak się nie ma co się lubi to się lubi to co ma Nie mogłam też za daleko się odsunąć bo nie mam pilota a nie chciałam biegać. Postaram się następnym razem - no chyba że się doczekam 85mm A co do prowokacji to absolutnie nie miałam takiego zamiaru.

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Nie dość, że piękna kobieta, to jeszcze wie do czego służy aparat... no pełnia szczęścia
    To w sumie mało Ci do szczęscia potrzeba hihi I dziękuję

Domyślnie

3 tak sobie ale 1 i 2 baz zarzutu

Domyślnie

1 - świetna
    2 - bardzo dobra
    3 - technicznie super, ale ta minka

Ogólnie 5

Domyślnie

No coż mi pozostaje się tylko dołożyć do pochwał, choć jestem tylko początkującym amatorem widziałem na forum tu już mnóstwo zdjęć i powiem tylko po wielu moich przedmówcach, że naprawdę masz talent (jakby kiedyś z pracą było gorzej to nic tylko na fotografa się szykować, troche jeszcze praktyki i z podbudową teoretyczną wymitłabyś na pewno sporą część konkurencji).

Jestem też naprawde zachwycony sposobem obróbki twoich zdjęć. Obróbka w twoim wykonaniu to naprawdęr ewelacja

Przyznam jednak że obecny set choć też bardzo dobry podoba mi się najmniej z prac wystawianych przez ciebie na forum, niestety ale wywyindowałaś już pozom tak wysoko, że teraz poprostu musisz już tylko zachycać

Domyślnie

U mnie są też bez przepaleń - przynajmniej na jednym z trzech monitorów Nie patrz na to, czy ktoś ma lichego LCD i będzie się czepiać o coś, co tylko on widzi... Czy zdjęcie jest przepalone, sprawdza się na histogramie
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta
    Dziękuję jeszcze raz za wizyty Zgodzę się z Tinagą Może 3 wersja odstaje od reszty ale osobno prezentuję się ciekawiej. To była zabawa z obróbką (pierwszy raz w takim stylu).

No trochę mi się rozszerzyły ale zauważyłam również u innych że to częste przy takiej obróbce. Co do prośby o kolorek to oczywiście mam ale tylko jedyneczkę.

4.
    Jedynka swietna, i BW i w kolorze!
    Jestes piekna i utalentowana kobieta

Domyślnie

Piękne B&W ze wskazaniem na 1.
    Modelka naturalnie zniewalająca
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta
    No muszę się zgodzić. Bardzo marzy mi sie coś dłuższego ale jak się nie ma co się lubi to się lubi to co ma Nie mogłam też za daleko się odsunąć bo nie mam pilota a nie chciałam biegać. Postaram się następnym razem - no chyba że się doczekam 85mm A co do prowokacji to absolutnie nie miałam takiego zamiaru.
    No to git. Myślałem, że może nie zwróciłaś na to uwagi -ale jak jesteś tego świadoma, to łatwiej to omijać.

PS
    Skoro to nie prowokacja, to mi 3ka w ogóle nie podchodzi, odstaje od reszty - a szkoda.

Niemniej, pozostałe jak najbardziej.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów