Szukaj
Nic nowego nie napiszę. Jednie że dla mnie jedynka najlepsza. Od razu widać że fotograf robi zdjęcia nie aparat.
No muszę się zgodzić. Bardzo marzy mi sie coś dłuższego ale jak się nie ma co się lubi to się lubi to co maNie mogłam też za daleko się odsunąć bo nie mam pilota a nie chciałam biegać. Postaram się następnym razem - no chyba że się doczekam 85mm
A co do prowokacji to absolutnie nie miałam takiego zamiaru.
To w sumie mało Ci do szczęscia potrzeba hihiI dziękuję
![]()
3 tak sobie ale 1 i 2 baz zarzutu![]()
1 - świetna
2 - bardzo dobra
3 - technicznie super, ale ta minka
Ogólnie 5![]()
No coż mi pozostaje się tylko dołożyć do pochwał, choć jestem tylko początkującym amatorem widziałem na forum tu już mnóstwo zdjęć i powiem tylko po wielu moich przedmówcach, że naprawdę masz talent (jakby kiedyś z pracą było gorzej to nic tylko na fotografa się szykować, troche jeszcze praktyki i z podbudową teoretyczną wymitłabyś na pewno sporą część konkurencji).
Jestem też naprawde zachwycony sposobem obróbki twoich zdjęć. Obróbka w twoim wykonaniu to naprawdęr ewelacja
Przyznam jednak że obecny set choć też bardzo dobry podoba mi się najmniej z prac wystawianych przez ciebie na forum, niestety ale wywyindowałaś już pozom tak wysoko, że teraz poprostu musisz już tylko zachycać![]()
U mnie są też bez przepaleń - przynajmniej na jednym z trzech monitorówNie patrz na to, czy ktoś ma lichego LCD i będzie się czepiać o coś, co tylko on widzi... Czy zdjęcie jest przepalone, sprawdza się na histogramie
![]()
Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
fanaberiafoto.eu
Piękne B&W ze wskazaniem na 1.
Modelka naturalnie zniewalająca![]()
Skontaktuj się z nami