Szukaj
2, 1 w tej kolejnosci mi sie podobaja,
3ka jakos tak nie do konca![]()
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
No wreszcie się doczekałem
mnie najbardziej podoba się 2.
w 3 podoba się obróbka, dalej za poprzednikami. i na tym zdjęciu widać jakbyś w postprocesie rozszerzała powieki
chętnie zobaczyłbym coś z tego seciku w kolorze.
jak na początek w tym dziale myślę, że bardzo przyzwoicie, biorąc jeszcze poprawkę, że to auto bez AF
powodzenia![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Ja uważam że to bardzo dobry wrzut...oba bw jak dla mnie śliczne......a zdjęcie nr 3 również bardzo dobre, jest mocne i może dlatego w tym zestawieniu wypada ciut słabiej ale jako osobna fota prezentuje się rewelacyjnie....
Fajne auto, jedynka a potem dwójka. Podoba mi się konwersja i kadry, jak się nie mylę to twoje pierwsze auto portrety na forum, jeżeli tak to wyszło całkiem całkiem. Modelka oczywiście również git
.
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
Dziękuję jeszcze raz za wizytyZgodzę się z Tinagą
Może 3 wersja odstaje od reszty ale osobno prezentuję się ciekawiej. To była zabawa z obróbką (pierwszy raz w takim stylu).
No trochę mi się rozszerzyły ale zauważyłam również u innych że to częste przy takiej obróbce. Co do prośby o kolorek to oczywiście mam ale tylko jedyneczkę.
4.
dzięki za kolorową wkleikę. podoba się taka tonacja, ale czy oczy aż tak pojechane, to już nie jestem pewien. no i trochę za ciasno MZ.
ale jak pisałem wcześniej set na +
no i zazdroszczę takiego fajnego zastanego światełka w warunkach domowych![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
dwójka jest ZAJEB..![]()
D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D
Ja mam wrażenie z kolei, że 50tka za krótka do takich portretów jednak jest. Nie widziałem na żywo modelki, niemniej odnosze nieodparte wrażenie, że byłoby lepiej czymś minimalnie choć dłuższym...
Ale 1 i 2 jak najbardziej mi się podobają - a 3ka to taka śmiała prowokacja chyba?![]()
Dla mnie 1 i 2 naprawde fajne. Juz wiem po kim mała ma oczy![]()
NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1
Dars
Skontaktuj się z nami