Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

co wy się tak tego kubka uczepiliście, mi się właśnie podoba, że jest brudny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    jedyne co w dwojce mi przeszkadza to osad od herbaty w kubku ..
    i syfek w PG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kalina Zobacz posta
    Kamash - o tym poruszeniu, to zastanawiałam się jak to ująć i o co mi tak naprawdę chodzi, a ty napisałeś to za mnie - dzięki
    Dobre kadry i modelka z potencjałem. Gratulować.
    dzięki - bardzo mi miło słyczeć to od Ciebie, tym bardziej , że tyle dobrego słyszałem o Tobie od wielu juz ludzi (i nie tylko jako o wspaniałym fotografie

osad - to kawa - kawa byla z "żużlem" - PG mnie zaniepokoił...przy takiej przesłonce?...nie wiem co to jest ...nie powtarza się na fotach , więc chyba jednak nie paproch

modelka faktycznie jest wspaniała...bardzo łatwo się wczuwa w rolę i naprawdę potrafi b. naturalnie grać

co do poruszenia...to zadecydował odbiór foty...jak się podoba - to co za problem...a u mnie właśnie tak było
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    dzięki - bardzo mi miło słyczeć to od Ciebie, tym bardziej , że tyle dobrego słyszałem o Tobie od wielu juz ludzi (i nie tylko jako o wspaniałym fotografie
    Wow. Wracasz mi wiarę w ludzi i ich dobrą wolę.
    Bo już myślam, że Internet, a zwłaszcza fora dykusyjne, służą tylko temu, żeby się od nich nauczyć odzwyczaić..
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    co do poruszenia...to zadecydował odbiór foty...jak się podoba - to co za problem...a u mnie właśnie tak było
    najwazniejsze by szukac i nie stac w miejscu - a to ci akurat swietne wychodzi

Cytat Zamieszczone przez kalina Zobacz posta
    Bo już myślam, że Internet, a zwłaszcza fora dykusyjne, służą tylko temu, żeby się od nich nauczyć odzwyczaić..
    rozwalilas mnie tym tekstem - cos w tym jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej500 Zobacz posta
    Kadr lekko poruszony jest jakby trójwymiarowy. Trzeba to wyczuć.
    Pokazujesz taki kadr? Ryzykujesz, że buraki wiadrami pomyj obleją.
    tylko nie buraki, proszę.
    To jest tylko 800 pikseli. A co w większym formacie? Fotografia kończy się na internecie?
    Cytat Zamieszczone przez andrzej500 Zobacz posta
    .. Tylko ten kubek. Ten kubek.
    a gdybym tak napisał - buraki będą się czepiać kubka? (wolałbym mniej zabrudzony, fakt, ale to się da zrobic w PS)

O ile 1 jest OK, poza mankamentem technicznym, to 2 - się przewraca w lewo.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

moje gratulacje.2 wysmienita.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

pieknie to namalowales respekt
    regulamin

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów