co wy się tak tego kubka uczepiliście, mi się właśnie podoba, że jest brudny![]()
Szukaj
co wy się tak tego kubka uczepiliście, mi się właśnie podoba, że jest brudny![]()
dzięki - bardzo mi miło słyczeć to od Ciebie, tym bardziej , że tyle dobrego słyszałem o Tobie od wielu juz ludzi(i nie tylko jako o wspaniałym fotografie
osad - to kawa - kawa byla z "żużlem" - PG mnie zaniepokoił...przy takiej przesłonce?...nie wiem co to jest ...nie powtarza się na fotach , więc chyba jednak nie paproch
modelka faktycznie jest wspaniała...bardzo łatwo się wczuwa w rolę i naprawdę potrafi b. naturalnie grać
co do poruszenia...to zadecydował odbiór foty...jak się podoba - to co za problem...a u mnie właśnie tak było![]()
Pozdrówka Jacek ....
tylko nie buraki, proszę.
To jest tylko 800 pikseli. A co w większym formacie? Fotografia kończy się na internecie?
a gdybym tak napisał - buraki będą się czepiać kubka? (wolałbym mniej zabrudzony, fakt, ale to się da zrobic w PS)
O ile 1 jest OK, poza mankamentem technicznym, to 2 - się przewraca w lewo.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
rewelacyjne zdjęcia!
moje gratulacje.2 wysmienita.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Oba fajne, dwójka rewelacyjna !
pieknie to namalowalesrespekt
![]()
regulamin
Skontaktuj się z nami