Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Domyślnie Jaki plecak LowePro?

szukam przegladam i kombinuje i ciagle nic nie wiem, czekwam wlasnie na 70-200 2,8 wiec to bedzie najwieksze szklo jakie bedzie mialo sie zmiescic do plecaka. Potrzebuje plecaka gdzie wejdzie:

-d90 z gripem
    - 70-200 2,8vr
    - 12-24
    -50
    - czwarte szklo , poki co mam jeszcze 70-300 i 18-200 ale te pewnie bede sprzedawal kiedy dostane 70-200
    -lampa
    -drobne akcesoria ( karty, zabawki do szyczeszczenia i takie tam)

jesli ktos ma podobne zestawienie i uzywa czegos co moglby spokojniutko polecic to prosze o rekomendacje

k
    D90, 50/1.8, 12-24/4 18-200VR, 70-300VR

Domyślnie

widze ze rozwiazanie mojego dylematu nie cieszy sie zbytnio popularnoscia, trosze sie pospieszylem bo okazalo sie ze jednak na forum sporo o tym jest. Takze uscisle moje pytanie, czy fastpackk 250 lub 350 bedzie wystarczajacy czy mamy jednak jakas ciekawsza alternatywe? ( burton raczej jest za duzy odrazu pisze) priorytetowe dla mnie jest latwe wyjmowanie d90 z gripem z podpietym 70-200 2,8. prosze o odzew

Domyślnie

Zwróć uwagę na plecaki np firmy Vanguard. Wykonane znacznie lepiej od Lowepro za mniejsze pieniądze.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

w poznaniu ktos sprzedaje plecaki tej firmy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eric7 Zobacz posta
    widze ze rozwiazanie mojego dylematu nie cieszy sie zbytnio popularnoscia, trosze sie pospieszylem bo okazalo sie ze jednak na forum sporo o tym jest. Takze uscisle moje pytanie, czy fastpackk 250 lub 350 bedzie wystarczajacy czy mamy jednak jakas ciekawsza alternatywe? ( burton raczej jest za duzy odrazu pisze) priorytetowe dla mnie jest latwe wyjmowanie d90 z gripem z podpietym 70-200 2,8. prosze o odzew
    A oglądałeś Burtona? To jest stosunkowo nieduży plecak, a bardzo wygodny.

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Zwróć uwagę na plecaki np firmy Vanguard. Wykonane znacznie lepiej od Lowepro za mniejsze pieniądze.

Domyślnie

nie ogladalem niestety , oprocz tego co widzialem w necie. okazalo sie ze poznan jednak nie jest zaglebiem fotograficznym i ciezko takie rzeczy namacalnie zbadac. Mi bardziej chodzi o latwe wyjmowanie d90z gripem z podpietym wiekszym szklem ktorym jest 70-200. Ze wstepnym badan system wyjmowania aparatu z Vanguarda zdaje sie byc srednim rozwiazaniem w porownaniu z np fastpackiem - ale to moje pierwsze odczucie, jeszcze zadnego z nich nie mialem w rekach

Domyślnie

też oglądałem plecaki pod kątem 70-200. Zdecydowałem się na ten który mam w podpisie. Zadowolony jestem.
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

Miałem fastpaca. Dla mnie okazał się zbyt mały, ponieważ body plus 70-200vr mieścił się na styk (wypychając zapięcie) z odwróconą osłoną słoneczną, a na pozostałe szkła i lampę brakowało miejsca - tzn nie mieściło się wszystko. To świetny plecak jak zmieszczą się obiektywy w pionie i nie ma potrzeby ich położenia. Potwierdzam, że rewelacyjny jest system wyjmowania sprzętu i zmiany szkieł, ale jednak pojemność i możliwość kombinacji ustawienia środka jest ograniczona. O ile pamiętam był problem jak 70-200vr nie było zapięte na body.
    Jak miałem stałki to sprawdzał się znakomicie, jak duże zoomy to niestety jest zbyt mały.
    Obecnie posiadam computrekkera AW. Mieści wszystko co mam. Na obiektywach pozostają osłony w pozycji roboczej (taki też był mój warunek). Nie muszę przepinać obiektywów jak chowam sprzęt. Oprócz sprzętu foto mieszczą się różne drobiazgi, np mała butelka z woda, kurtka przeciewdeszczowa a jeżeli nie masz laptopa to mapy, przewodniki i itp.....
    Rozważ może taka opcję, aby później nie kupować dwa razy....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta

eric7 - rozejrzyj się za serią Pampas - http://www.vanguardusa.com/product3.php?sort3=36#pro502 - porównywałem już wiele toreb, plecaków i wyroby Lowepro naprawdę nie prezentują nic ciekawego za te pieniądze jakie każą sobie płacić.
    Zwróciłbym jeszcze uwagę na serię Kata - fantastyczna jakość wykonania, funkcjonalność i designe za pieniądze mniejsze niż Lowepro ze swoimi rozłażącymi zameczkami i pękającymi materiałami. Plecaczki zaprojektowane i przemyślane znacznie rozsądniej niż Fastpacki, Slingshoty i inne podobne produkty - miałem więc mogę oceniać.
    polecam - http://www.kata-bags.com/product.asp...&Version=Photo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eric7 Zobacz posta
    burton raczej jest za duzy odrazu pisze...
    Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    A oglądałeś Burtona? To jest stosunkowo nieduży plecak, a bardzo wygodny

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów