Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Anturium

Domyślnie

Ja pokazuje tylko siebie, dla niektórych jestem już z czasem nudna a niektórych nadal fascynuje to co robie...
    Mnie cieszy robienie zdjęć i to się dla mnie liczy...
    Dziękuje za opinie

Domyślnie

najfajniejsza jedynka ale dałbym mniejszego blura na twarzy
    Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6

Domyślnie

jak dla mnie 2a, cięte w kwadrat

Co do autoportretów to moim zdaniem to jest sporo trudniejsze niż bycie modelem i fotografem osobno, a więc gratuluję samozaparcia i fajnych efektów.
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

Czy to jest trudne? Moim zdaniem tak, może dlatego że nad pewnymi rzeczami nie jest się w stanie zapanować... niestety. Ale moim zdaniem to ciekawe, ucze się siebie... Może to dziwne ale dzięki takiej sztuce w moim wydaniu polubiłam siebie..a to cenne. Tym którym się podobają moje prace-dziękuje. Ci którzy są zmęczeni moimi oczami na zdjeciach, powiem tylko tyle- cierpliwości, kiedyś odważe się zrobić komuś jakąś sesje. Dziękuje.

Domyślnie

Novika naprawdę fajnie , że pokazujesz siebie i jesteś w tym konsekwentna, ja bym tak nie umiał nawet jeżeli tak interesujaco nie wyglądam jak ty . Wracając do zdjęć to mi się podoba jedynka, delikatna i fajna kolorystycznie, zimna dwójka również jest ciekawa ale troszkę pobawił bym się jeszcze niebieskim i popracował odcinkiem poniżej szyi, wyszedł tak "trupio" z malutkimi plamkami i nie podoba mi się.

Co do samego odbioru zdjęć, to rzeczywiście jest problem każdy tworzy je indywidualnie a oceniamy je wspólnie i nie znamy zamysłu autora. Pomijam kwestie techniczne, tam można bardzo obiektywnie powiedzieć że jest źle lub dobrze.
    Rób foty no i kiedyś jak sama napisałaś wykonaj sesję komuś innemu lub sobie przez innego fotografa .
    Pozdrawiam.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peynal Zobacz posta
    Novika naprawdę fajnie , że pokazujesz siebie i jesteś w tym konsekwentna, ja bym tak nie umiał nawet jeżeli tak interesujaco nie wyglądam jak ty . Wracając do zdjęć to mi się podoba jedynka, delikatna i fajna kolorystycznie, zimna dwójka również jest ciekawa ale troszkę pobawił bym się jeszcze niebieskim i popracował odcinkiem poniżej szyi, wyszedł tak "trupio" z malutkimi plamkami i nie podoba mi się.

Co do samego odbioru zdjęć, to rzeczywiście jest problem każdy tworzy je indywidualnie a oceniamy je wspólnie i nie znamy zamysłu autora. Pomijam kwestie techniczne, tam można bardzo obiektywnie powiedzieć że jest źle lub dobrze.
    Rób foty no i kiedyś jak sama napisałaś wykonaj sesję komuś innemu lub sobie przez innego fotografa .
    Pozdrawiam.
    dziekuje

Domyślnie

Jedynka bardzo dobra moim zdaniem. Reszta nie - ale tylko ze względu na obróbkę.

Domyślnie

jedynka tak, dwójka gdybyś patrzyła trochę wyżej, mi leży taka obróbka więc ok

Domyślnie

Jedynka bardzo przyjemna
    Pozdrawiam Tomasz

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów