Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Anturium

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

nie będę ukrywał że modelka podoba mi sie jako kobieta.. Nonnatusowi pewno też ale jakos nie chce się przyznać nie widzę nic złego w fotografowaniu siebie.. jest gość (nazwiska nie pamiętam) który regularnie dzień w dzień fotografuje sam siebie... tak od kilku już lat.. byla z tego nawet wystwa.. wybrano kilkadziesiąt z pośród setek zdjęć.. no ale to nie na temat

bardzo chętnie zobaczyłbym Ciebie w klasycznej czarnobieli..w miękkim świetle, z błyskiem "życia" w oku.. a najchetniej sam bym te zdjecia chciał zrobić pozdrawiam serdecznie
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Jeśli kiedykolwiek zgodze się by ktoś z forum Nikona zrobił mi seseje foto to będzie to Hanibal. Może kiedyś z czasem mój Adama pozwoli mi zapozować komuś.... i wtedy zadzwonie do Hanibala... Taką mam umowę z moim przyjacielem... KONIEC KROPKA

Domyślnie

przyjmuje wyzwanie w pelnej swiadomosci i odpowiedzialnosci ktora od teraz na mnie ciazy...
    nie moge doczekac sie telfonu i obiecuje przed wszystkimi ze postaram sie przedstawic novike w jak najlepszym swietle.... :P
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów