Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: The Gate Keeper

kulten
    Gość

Domyślnie

Widok ładny ale faktycznie więcej dołu.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

A oto taratata oryginał (świeżutki NEF bez najmniejszej obróbki z wyjątkiem zmiany rozmaru):

Domyślnie

Szacunek dla dorobku,konsekwencji tematycznej,opanowania techniki i ......................cierpliwości dla adwersarzy.Oglądając Twoją fotografię dochodzę do wniosku że miałeś trochę gorszy dzień.W każdym razie "przerwa" spowodowała spadek formy.W żadnym wypadku to nie jest chęć "dokopania" tylko życzliwe zwrócenie uwagi.Sam porównaj obecne a to:http://cezarmart.deviantart.com/art/...ke-BW-89455386.Powodzenia.Wielu udanych fotek.

Domyślnie

Przyjemne, chociaż kadr nieco dziwny. Waga rozkłada się nierównomiernie
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bowers Zobacz posta
    .Oglądając Twoją fotografię dochodzę do wniosku że miałeś trochę gorszy dzień.
    Nie dzień, ale całe miesiące...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Nie dzień, ale całe miesiące...
    Doskonale to rozumnie ,stan psychiczny odciska piętno na wszelkiej działalności ,zawodowej,społecznej i tej sprawiającej najwięcej przyjemności -hobbystycznej.Ale zawsze musimy pamiętać że po chmurach zaświeci słońce.Dobranoc./U Ciebie to środek nocy/.

Domyślnie

No dobra, zaraz będzie krzyk ......

Dla mnie to już nie jest to samo zdjęcie (NEF i BW)

Napiszę tak:

Podoba mi się Twoje dokonanie w zakresie operacji PS - owych. Jest ładnie.
    Ale samo zdjęcie (NEF) zrobiłeś na niskim poziomie.

Wiem, wiem - bez obróbki nie ma fotografii. Zdaję sobie sprawę. Uważam jednak, że ingerencja w tę forografię to właściwie zrobienie z gó....na marmolady .

Światło - nie obrażaj się tylko proszę.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Wiem, wiem - bez obróbki nie ma fotografii. Zdaję sobie sprawę. Uważam jednak, że ingerencja w tę forografię to właściwie zrobienie z gó....na marmolady .
    Haha! O to chodzi! Zrobić marmoladę ze słodziutkich malin to co to za problem?! Ale spróbuj zrobić marmoladę z gó...na!

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Czarku - powiem tak - o ile nie trafiają do mnie Twoje dokonania portretowe to jeśli chodzi o krajobraz jestem pod wrażeniem. Bardzo, bardzo przyjemne. Można się czepić że kadr ciut nie taki, że prawa strona ciąży ale całościowo daje to bardzo smaczny kawałek tortu.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

dobre jest, nawet bardzo dobre, na papier z tym...

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów