Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: The Gate Keeper

swiatlo
    Gość

Domyślnie The Gate Keeper

Bardzo żałuję że nie mogłem dodać więcej wody, i w ogóle więcej dołu do tego obrazka, ale niestety dołem szła autostrada i musiałem nawet wyklonować kawałki tej autostrady z istniejącej kompozycji, a ustawić się inaczej też nie było możliwe jako że autostrada szła dokładnie nad wodą i nie było żadnego punktu widokowego z drugiej strony.
    Tak więc jest jak jest...

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Chętnie zobaczyłbym kolorową wersję
    D700 16,17-35,35

autograf
    Gość

Domyślnie

Szkoda, że ucięte z dołu. Tak, wiem, czytałem.

Mnie tak jak pokazałeś nie podoba się.

Domyślnie

Bardzo przyjemna fotografia.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

zastanawiałem sie Czarku czy Ty jeszcze robisz zdjecia okazuje sie ze tak - no cóz jest dobrze ale odnosi sie wrazenie ze na dole troszeczke ciasno - fotka w pierwszej chwili po jej otwarciu wymusza pytanie a raczej stwierdzenie --- troche dziwny kadr......
    , reszta jak zawsze u Ciebie , wysoki poziom

pozdrawiam

Domyślnie

Piekne zdjecie. Rzeczywiscie, szkoda dolu. Ale i tak jak jest sie podoba bardzo.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zastanawiałem sie Czarku czy Ty jeszcze robisz zdjecia okazuje sie ze tak
    Po wielu rodzinnych zawirowaniach powolutku powracam do fotografowania. Powolutku.
    To jest pierwsze po wielu miesiącach. Ale jeszcze co najmniej rok będzie na bardzo powolnych obrotach. Ech, rodzina. Czy przychodzi kiedyś czas kiedy człowiek jest naprawdę wolny...?
    Tak, na dole jest ciasno. Ciasno, do licha. Aż się prosi o więcej. No mogłem spróbować przejść na drugą stronę autostrady, zaryzykować, ale rodzina wrzeszczała w samochodzie. Ech, gdzie ta wolność....?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    ...
    Tak, na dole jest ciasno. Ciasno, do licha. Aż się prosi o więcej. No mogłem spróbować przejść na drugą stronę autostrady, zaryzykować, ale rodzina wrzeszczała w samochodzie. Ech, gdzie ta wolność....?
    Czyli jednak nie sprawdza sie powiedzenie, ze na fotografiach najlepiej wychodzi sie własnie z rodzina...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Ładny widoczek

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów