Szukaj
Pierwsze na tak- kompozycja, czystość, może trochę burta przeszkadza - drugie już mniej na tak: bałagan z ta trawą pod wodą. Pozdrawiam.
sorry g u f i - ale szanuj to forum , co to ma byc ? ani kompozycyjnie ani technicznie nawet w ramach jakiegos umownego stadardupomysl zanim cos wstawisz
rowniez proponuje sie Tobie zastanowić ale zanim coś powieszmyślisz ze jak masz prawie 5 tys komentarzy to Ciebie to zwalnia od czegoś, przejrzałem Towja galerie i sa tam same wychuchane fotki
niemowie ze brzydkie
)
a jakie były Twoje pierwsze fotkihmmm moze juz zapomniałeś a może ....
czy uważasz ze tutaj standarty fotki sa ok http://harb.pl/Krajobraz%20Szwedzki%...3.jpgkopia.jpg
pzdr harb i miłego dnia życzę![]()
2 jest ciekawa moim zdaniem.
Chociaż to nie za bardzo krajobraz mz ;]
chyba harb trochę przesadziłeś, te fotki nie są takie złe - widziałem na formum sporo gorszych zdjęć
to publiczne forum, więc każdy może tu prezentować swoje mniej lub bardziej udane prace (jeśli chce się rozwijać, to wręcz wskazane, aby pokazać swoje gnioty doświadczonym kolegom), też się uczyłeś/uczysz, więc powiedz koledze co jest nie tak i co ma poprawić, a nie wyjeżdżaj z jakimś dziwnym cenzorskim pouczeniem
pozdrawiam
Artur
gufi, nie gorączkuj sie tak, bo organizm wyziębisz
Miałeś niezłe wejście z modelkami, więc nie psuj pierwszego wrażenia i faktycznie pomyśl nieco przed publikacją.
Te zdjecia jako całość są złe, ale maja fajne elementy...za podpowiedź postawisz kiedys piwo...
I'm not always right, but I'm never wrong...
g u f i spławiłeś mnie tymi zdjęciami.
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
Gufi, mnie też zdarzyło się wrzucić gniot na forum ale trzeba mieć trochę samokrytyki. Powiedz mi szczerze: o co w tym zdjęciu chodzi?
Pytam szczerze - bez sarkazmu.
Proces twórczy:
KTO PYTA WIELBŁĄDZI
Artful nie sądzę abym przesadził ,nie ma nic obrazliwego w moim poscie wyraziłem swoje zdanie - poziom forum coraz bardziej sie obniza przynajmiej ostatnio,ale skoro jak twierdzisz zdjecia nie sa złe ok..... zostawiam to bez dalszego komentarza
g u f i - nie denerwuj się nie mieszaj ilosci postów z jakoscią zdjęć - moje zdjecia maja prawo Ci sie nie podobac tak jak mnie Twoje, napisałem swoje zdanie co sadze o fotkach wstawionych przez Ciebie w tym watku(byc moze inne Twoje watki sa bogatsze w przekazie) a to ze sie uczysz nie oznacza zadnego usprawiedliwienia na zdjecia słabe - nie ma obraziwych epitetów ani agresywnego tonu w moim poscie i to tyle w tym temacie
ps.Twoj komentarz zachecił mnie żeby zajrzec do twoich watkow i przyznaje ze portety podobaja mi sie ,natomiast w Twoim porzednim watku krajobrazowym Nemeth wytykał Ci obrobkę ale mz.zdjecie miało wiecej walorów anizeli te wyżej - niestety
Skontaktuj się z nami