Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 61

Wątek: Spławik

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Ja tam nie wiem, ale nie bardzo rozumiem dlaczego jako symbol upadku jakości tego forum wybrane zostały zdjęcia, na których autor coś chciał pokazać i do tego jeszcze cokolwiek kombinował z kompozycją. W przeciwieństwie do paru innych wątków, w których autorzy popełnili całkowicie klasyczne, nudne i absolutnie nic nie wnoszące do fotografii (ani do własnego portfolio) pstryki, które nawet nie bronią się elegancją przekazu, pięknem kolorów czy szczerze powiedziawszy... czymkolwiek.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    Ja tam nie wiem, ale nie bardzo rozumiem dlaczego jako symbol upadku jakości tego forum wybrane zostały zdjęcia, na których autor coś chciał pokazać i do tego jeszcze cokolwiek kombinował z kompozycją. W przeciwieństwie do paru innych wątków, w których autorzy popełnili całkowicie klasyczne, nudne i absolutnie nic nie wnoszące do fotografii (ani do własnego portfolio) pstryki, które nawet nie bronią się elegancją przekazu, pięknem kolorów czy szczerze powiedziawszy... czymkolwiek.
    ok .odpuszczam widze ze tworzy sie fan klub g u f i-ego ---- jest dobrze , niech tak zostanie nie mam zamiaru brnąć w dyskusję ktora rozwinie sie w watek o 100 postach i niczego nie zmieni
    zwracam honor autorowi zdjec chciał dobrze ,męczył się - ja żle odebrałem jego intencje i zle oceniłem te zdjecia
    kazdy ma swój gust - moj akurat w tym przypadku nie pokrywa sie z ogólną oceną EOT

pozdrawiam serdecznie

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Pff - teraz ten się obrazi Do mnie te zdjęcia gufiego też nie trafiają i tez nie uważam, aby były jakieś super. Po prostu często trafiają tu dużo gorsze, a tekst "szanuj forum" widzę po raz pierwszy.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

Domyślnie

Pff - teraz ten się obrazi Do mnie te zdjęcia gufiego też nie trafiają i tez nie uważam, aby były jakieś super. Po prostu często trafiają tu dużo gorsze, a tekst "szanuj forum" widzę po raz pierwszy.
    nie, nie, Macro - ja sie nie obrażę dlatego piszę otwartym tekstem to co myslę, a znasz mnie na tyle długo ze chyba wiesz ze nie w moim zwyczaju jest ponizanie kogokolwiek - nie chcę równiez zeby mi zaraz co niektorzy przypięli etykietkę "Miszcza" który obrósł w piórka bo ani takim nie jestem, ani sie za takiego nie uwazam
    przyznaje ze uzycie słow "szanuj forum"moze było niefortunne w kazdym badz razie mnie nasunęły sie one po obejrzeniu tych zdjęć - wiem bywaja na forum jeszcze gorsze ale te najgorsze nie zasługuja na zaden komentarz
    bo jak słusznie juz ktos zauwazył kazdy winien miec okreslony poziom samokrytyki i zwykłego taktu

jeszcze raz wszystkiego dobrego

Domyślnie

... a tekst "szanuj forum" widzę po raz pierwszy.
    zawsze musi być ten pierwszy raz...
    Ja swój pamietam i...szanuję tę pamiec
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    gufi, nie gorączkuj sie tak, bo organizm wyziębisz
    Miałeś niezłe wejście z modelkami, więc nie psuj pierwszego wrażenia i faktycznie pomyśl nieco przed publikacją.
    Te zdjecia jako całość są złe, ale maja fajne elementy...za podpowiedź postawisz kiedys piwo...
    lechupe cieszę sie ze sie spodobało "moje wejście" ale i mi sie jeszcze nieraz noga powinieobym miał drugą na tyle silną bym umiał sie podeprzeć pod ciezkimi słowami krytyki :] co do piwka sie rozymiepzdr

QUOTE=tomekudla;1053493]Gufi, mnie też zdarzyło się wrzucić gniot na forum ale trzeba mieć trochę samokrytyki. Powiedz mi szczerze: o co w tym zdjęciu chodzi?
    Pytam szczerze - bez sarkazmu.[/QUOTE]

w moemncie kiedy wrzucałeś swoje gnioty jak patrzyłeś na swoje zdjęcia myślałeś o ta fotka mi sie podoba a pozniej napotykałeś na krytykę... miałeś wtedy troche samokrytyki?
    ps a o co chodzi masz tytuł masz fotkę skoronieumiesz dopatrzeć sie jakiegoś podobieństwa moze najwyższy czas zdjąć klapki z oczu

Cytat Zamieszczone przez artful Zobacz posta
    chyba harb trochę przesadziłeś, te fotki nie są takie złe - widziałem na formum sporo gorszych zdjęć
    to publiczne forum, więc każdy może tu prezentować swoje mniej lub bardziej udane prace (jeśli chce się rozwijać, to wręcz wskazane, aby pokazać swoje gnioty doświadczonym kolegom), też się uczyłeś/uczysz, więc powiedz koledze co jest nie tak i co ma poprawić, a nie wyjeżdżaj z jakimś dziwnym cenzorskim pouczeniem
    zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%

[QUOTE=harb;1053587]Artful nie sądzę abym przesadził ,nie ma nic obrazliwego w moim poscie wyraziłem swoje zdanie - poziom forum coraz bardziej sie obniza przynajmiej ostatnio, ale skoro jak twierdzisz zdjecia nie sa złe ok..... zostawiam to bez dalszego komentarza

g u f i - nie denerwuj się nie mieszaj ilosci postów z jakoscią zdjęć - moje zdjecia maja prawo Ci sie nie podobac tak jak mnie Twoje, napisałem swoje zdanie co sadze o fotkach wstawionych przez Ciebie w tym watku(byc moze inne Twoje watki sa bogatsze w przekazie) a to ze sie uczysz nie oznacza zadnego usprawiedliwienia na zdjecia słabe - nie ma obraziwych epitetów ani agresywnego tonu w moim poscie i to tyle w tym temacie

Cytat Zamieszczone przez [U
    g u f i [/U]- nie denerwuj się nie mieszaj ilosci postów z jakoscią zdjęć - moje zdjecia maja prawo Ci sie nie podobac tak jak mnie Twoje, napisałem swoje zdanie co sadze o fotkach wstawionych przez Ciebie w tym watku(byc moze inne Twoje watki sa bogatsze w przekazie) a to ze sie uczysz nie oznacza zadnego usprawiedliwienia na zdjecia słabe - nie ma obraziwych epitetów ani agresywnego tonu w moim poscie i to tyle w tym temacie

ps.Twoj komentarz zachecił mnie żeby zajrzec do twoich watkow i przyznaje ze portety podobaja mi sie ,natomiast w Twoim porzednim watku krajobrazowym Nemeth wytykał Ci obrobkę ale mz.zdjecie miało wiecej walorów anizeli te wyżej - niestety
    herb nie denerwuję się zdaję sobie sprawę że zdjecia niereprezentują wysokiego poziomu, ale niebrobie tego jaki staff wrzucam na forum tylko jestem przeciwny takiej postawie jaką Ty pokazałeś
    zgadzam sie nic obrazliwego nie napisałęś ale od osoby ktora posiada tak bogatą galerie, wiedzę na temat fotografi ... dlaszej obrobki itd oczekuje się innej postawy skoro juz zabierasz głos!
    pomysł jaki przykład dajesz

Domyślnie

odpowiedz miałes w poscie
    ....ani kompozycyjnie ani technicznie...
    cóż można wiecej napisać (poza tym bardzo rzadko piszę krytyczne komentarze)
    kończymy bo nie ma sensu rozwodzenie sie nad czymś gdzie juz wszystko zostało powiedziane dajmy szanse innym wątkom

pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

wiec tylko na tym powinieneś poprzestać i niedodawać "szanuj to forum , co to ma być" i "pomysl zanim cos wstawisz"

prosze o zamkniecie
    ps; jezeli ktoś poczuł sie urażony moimi wypowiedziami to najmocniej przepraszam

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nie, nie, Macro - ja sie nie obrażę dlatego piszę otwartym tekstem to co myslę, a znasz mnie na tyle długo ze chyba wiesz ze nie w moim zwyczaju jest ponizanie kogokolwiek
    Owszem nie jest.
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bywaja na forum jeszcze gorsze ale te najgorsze nie zasługuja na zaden komentarz
    Przy takim podejściu w pełni się zgadzam

EOT

Domyślnie

A ja tylko napisze, ze podoba mi sie propozycja lechupe. Swietne!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów