Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Narkoman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Orwell Zobacz posta
    No cóż. Jestem przygotowany na krytyke i przyzwyczajony do niej. Jesli ktos mi napisze ze jestem beznadziejny i lepiej zebym dal sobie spokoj. To przyjme to, nie musze sie do tego zastosowac ale przyjme. Kocham i lubie robić zdjęcia.
    i to jest naważniejsze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    sam tworzysz ten internet i to środowisko a że kazdy ma swoje zdanie i ja również to nie znaczy że to same imbecyle nietolerancyjne.
    opinię mam jaką mam i ją wypowiadam a że nie lecę na dziwnie pojętej fali postępu i tolerancji to cóż.
    konserwa jestem.

gdybyś zobaczył reportaż o eutanazji to też bys zachwycał się jakie fajne treściwe foty? temat bezsensu to i nie mam zamiaru się zachwycać
    nikt Ci nie rozkazuje sie zachwycac. jednakze milo by bylo gdybys mial cos wiecej do powiedzenia
    na temat zdjecia niz to, ze jestes gnebionym, zmuszonym do ogladania zdjec, konserwatysta.
    wyluzuj Wasc.

Domyślnie

Dziękuje tym którzy nie odebrali tego zdjęcia jako jakiś manifest "ha zainscenizowałem narkomana jestem fajny". Szukałem inspiracji, może szukałem jej "za głęboko" . Nie miałem złych intencji, zdjęcie z założenia miało prowokować do dyskusji, budzić odrobinę strachu, zgorszenia ale nie na tyle by zbierało się na wymioty oglądając je. Oczekiwałem emocji i chyba udało mi się je uzyskać. Widocznie nie trafiłem w gusta wszystkich forumowiczów. Cóż, jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. Przepraszam jeśli zrobiłem zbyt duże zamieszanie. Postaram się by następne zdjęcia które wstawię okazały się lepsze w odbiorze. Wygląda na to że nie każde środowisko jest przygotowane na tak kuriozalne tematy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Orwell Zobacz posta
    Dziękuje tym którzy nie odebrali tego zdjęcia jako jakiś manifest "ha zainscenizowałem narkomana jestem fajny". Szukałem inspiracji, może szukałem jej "za głęboko" . Nie miałem złych intencji, zdjęcie z założenia miało prowokować do dyskusji, budzić odrobinę strachu, zgorszenia ale nie na tyle by zbierało się na wymioty oglądając je. Oczekiwałem emocji i chyba udało mi się je uzyskać. Widocznie nie trafiłem w gusta wszystkich forumowiczów. Cóż, jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. Przepraszam jeśli zrobiłem zbyt duże zamieszanie. Postaram się by następne zdjęcia które wstawię okazały się lepsze w odbiorze. Wygląda na to że nie każde środowisko jest przygotowane na tak kuriozalne tematy.
    nie dajmy sie zwariowac.

wracajac do tematu.

choc model slabo starty czasem, to mysle, ze proba inscenizacji nienajgorsza.

co do zalozen. imho, zdjeciu brakuje jakiegos kopa. strach i zgorszenie sa
    tak subiektywnymi odczuciami, ze zawsze sie znajdzie jakas dusza, ktora
    ruszy w zoladku lub da Ci po lbie za probe wyrwania sie z konwencji
    "swiat-tylko-piekny-jest" (jak widac w tym watku). mysle, ze ograniczajac sie
    do w/w odczuc, zaweziles liczbe dyskutantow.

temat niewatpliwie nie jest latwy... ale moje pytanie brzmi - jak powiekszyc grono
    odbiorcow?

...

jak siegnac poziomu zlego porucznika? :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrobell Zobacz posta
    nikt Ci nie rozkazuje sie zachwycac. jednakze milo by bylo gdybys mial cos wiecej do powiedzenia
    na temat zdjecia niz to, ze jestes gnebionym, zmuszonym do ogladania zdjec, konserwatysta.
    wyluzuj Wasc.
    hehe wróbelku
    nie jestem zmuszony i chętnie oglądam ale i wypowiadam swe zdanie jeżeli mi się nie podoba i to właśnie jest moje zdanie. skoro takie wyrażenie mego zdania ci nie odpowiada to idź oglądaj zdjęcia na naszą klasę bo tam wszystko i wszystkich zachwyca.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów