Przepraszam, że podłączam się pod cudzy wątek ale co mam zrobić, jak chcę kupić program ale niestety, nie mam karty kredytowej tylko zwykłą Visa Elektron z banku Inteligo? A chciałbym kupić konkretnie picturetoexe.
Szukaj
Przepraszam, że podłączam się pod cudzy wątek ale co mam zrobić, jak chcę kupić program ale niestety, nie mam karty kredytowej tylko zwykłą Visa Elektron z banku Inteligo? A chciałbym kupić konkretnie picturetoexe.
Pozdrowienia
Nie. Jeśli wbijesz numer takiej karty w formularzu na stronie internetowej, to system Ci wyrzuci, że to nie jest karta kredytowa.
P.
Fiat Lux
Witam wszystkich i zaczynam pytaniem. Dzisiaj zamówiłam sobie ProShow Gold. Jak długo trzeba czekać na przysłanie kodu do rejestracji?
..to ja tez pod cudzy watek...
czy orientuje sie ktos jak to jest z zakupem szkla przez net ze stanow - jakis godny shop?
Jakie sa dodatkowe koszta - clo itd
Czy zawsze funkcjonuje :
pozdrawiamfIlek Kupuj śmiało - tyle, że w formularzu przy zakupie, jeśli będziesz miał wzmiankę o zakupie dla prowadzących firmy, zaznacz, że masz i podaj NIP - oszczędzisz VAT, a i tak nikt nie sprawdzi, czy tak jest w rzeczywistości.
Skontaktuj się z nami