Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: ProShow Gold

Domyślnie

Przepraszam, że podłączam się pod cudzy wątek ale co mam zrobić, jak chcę kupić program ale niestety, nie mam karty kredytowej tylko zwykłą Visa Elektron z banku Inteligo? A chciałbym kupić konkretnie picturetoexe.
    Pozdrowienia

Domyślnie Visa Electron nie

Nie. Jeśli wbijesz numer takiej karty w formularzu na stronie internetowej, to system Ci wyrzuci, że to nie jest karta kredytowa.

P.
    Fiat Lux

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Książ Wielki

Domyślnie

Witam wszystkich i zaczynam pytaniem. Dzisiaj zamówiłam sobie ProShow Gold. Jak długo trzeba czekać na przysłanie kodu do rejestracji?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    ... jeśli będziesz miał wzmiankę o zakupie dla prowadzących firmy, zaznacz, że masz i podaj NIP - oszczędzisz VAT, a i tak nikt nie sprawdzi, czy tak jest w rzeczywistości.
    No to ładnie sie nam nowy rok zaczyna ...
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tiara Zobacz posta
    Witam wszystkich i zaczynam pytaniem. Dzisiaj zamówiłam sobie ProShow Gold. Jak długo trzeba czekać na przysłanie kodu do rejestracji?
    Czekałem kilka godzin.

Pozdrawiam - Jacek
    dwie różne puszki - "staruszki" kilka jasnych szkieł, błysk, torba i dobre chęci

Domyślnie

..to ja tez pod cudzy watek...
    czy orientuje sie ktos jak to jest z zakupem szkla przez net ze stanow - jakis godny shop?
    Jakie sa dodatkowe koszta - clo itd
    Czy zawsze funkcjonuje :
    fIlek Kupuj śmiało - tyle, że w formularzu przy zakupie, jeśli będziesz miał wzmiankę o zakupie dla prowadzących firmy, zaznacz, że masz i podaj NIP - oszczędzisz VAT, a i tak nikt nie sprawdzi, czy tak jest w rzeczywistości.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Kupuj śmiało - tyle, że w formularzu przy zakupie, jeśli będziesz miał wzmiankę o zakupie dla prowadzących firmy, zaznacz, że masz i podaj NIP - oszczędzisz VAT, a i tak nikt nie sprawdzi, czy tak jest w rzeczywistości.
    ????

Nie sprawdzi w Stanach w sklepie internetowym bo nie ma takiej możliwości czy w Polsce przy odliczaniu VAT-u z faktury amerykańskiej ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów