Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: ProShow Gold

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Thumbs down ProShow Gold

Witam, jestem tutaj nowy. Mam następujące pytanko. Ściągnąłem ze strony www.photodex.com triala programu ProShow Gold.
    Bardzo mi się spodobał, i zastanawiam się nad jego zakupem. Jest możliwość zakupu poprzez stronę producenta (lokalizacja USA) za cenę $69.95. Program po zakupie przesyłany jest na maila. Wybierając formę płatności karta kredytowa, nie wiem ile w rzeczywistości zapłacę za ten program. Czy wie ktoś może czy mogę kupić ten program gdzieś w Polsce? Ewentualnie może znacie jakiś inny program o podobnych możliwościach. Zaznaczam, że program taki potrzebuję do tworzenia ciekawych prezentacji ślubnych. Pozdrawiam i czekam na pomoc.

Witam ponownie. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, były bardzo przydatne.

Pełną wersję zakupiłem wczoraj. Dostałem na maila kod do rejestracji i w 2 sekundy program był już w pełnej wersji tzn. nie pojawia się te duży żółty napis na prezentacjach. Wszystkie dotychczasowe prezentacje nadal działają. Rejestracja jest imienna, i po uruchomieniu programu piszę imię i nazwisko właściciela. Nie wiem tylko czy mogę go również zainstalować na drugim kompie, czy to będzie legalne i np. nie zablokują mi go. W każdym razie najważniejsze, aby do płatności użyć karty kredytowej z wypukłymi literami. Mnie poratował kumpel bo na mojej visa elektron z inteligo nie poszło. Pozdrawiam wszystkich.
    Ostatnio edytowane przez RafKo11 ; 17-04-2007 o 10:08

Domyślnie

Jezeli podana jest cena 69.95 USD to tyle za niego zaplacisz. Credit Card fraud jest ciezkim przestepstwem w USA, wiec zadna firma, ktorej wlasciciel jest przy zdrowych zmyslach tego nie zrobi. Ja te forme zakupow stosuje z powodzeniem od kilku lat i jeszcze mi sie nie zdarzylo, aby ktokolwiek zawyzyl mi cene. Wersja 'download' jest zwykle tansza o kilkanascie, kilkadziesiat dolarow od wersji w pudelku (odpadaja rowniez koszty przesylki). Roznica w cenie miedzy 'download' a jakimkolwiek sklepem w Polsce jest zwykle 100%. Przyklady?
    Roxio Toast Titanium - download 78USD, sklep w PL 599 PLN
    Native instruments Guitar Rig - download 300 USD - sklep w PL 2000PLN !!!

Przyklady mozna mnozyc.

Masz karte kredytowa - kupuj smialo.

Domyślnie

Konkretnie: z polskiej karty kredytowej (na wszelki wypadek: takiej z wypukłymi cyferkami, nie np. Visa Electron) przeliczą Ci cenę zakupu po kursie wymiany w dniu transakcji. Teraz dolar słabuje, więc zapłacisz trochę więcej, ale na 70 USD różnica niewielka...

Śmiało wprowadzaj numer karty i ściągaj program. Ja tak kupiłem Bibble i żadnych problemów też nie miałem.

HTH
    Paweł

edit: jak dolar słabuje, to zapłacisz mniej! pomerdało mi się!
    Ostatnio edytowane przez PaSkal ; 10-04-2007 o 21:32 Powód: brednie!
    Fiat Lux

Domyślnie

Kupuj śmiało - tyle, że w formularzu przy zakupie, jeśli będziesz miał wzmiankę o zakupie dla prowadzących firmy, zaznacz, że masz i podaj NIP - oszczędzisz VAT, a i tak nikt nie sprawdzi, czy tak jest w rzeczywistości.

Domyślnie

mam ten programik moge go udostępnić
    D80, N18-200, N50 f1.8,
    jaką rozdzielczość ma świat ?

Domyślnie

wwwwww22 piractwa na tym forum nie popieramy, a wręcz przeciwnie ostro tępimy
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    ... jeśli będziesz miał wzmiankę o zakupie dla prowadzących firmy, zaznacz, że masz i podaj NIP - oszczędzisz VAT, a i tak nikt nie sprawdzi, czy tak jest w rzeczywistości.
    No to ładnie sie nam nowy rok zaczyna ...
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Kupuj śmiało - tyle, że w formularzu przy zakupie, jeśli będziesz miał wzmiankę o zakupie dla prowadzących firmy, zaznacz, że masz i podaj NIP - oszczędzisz VAT, a i tak nikt nie sprawdzi, czy tak jest w rzeczywistości.
    ????

Nie sprawdzi w Stanach w sklepie internetowym bo nie ma takiej możliwości czy w Polsce przy odliczaniu VAT-u z faktury amerykańskiej ?

Domyślnie

Przepraszam, że podłączam się pod cudzy wątek ale co mam zrobić, jak chcę kupić program ale niestety, nie mam karty kredytowej tylko zwykłą Visa Elektron z banku Inteligo? A chciałbym kupić konkretnie picturetoexe.
    Pozdrowienia

Domyślnie Visa Electron nie

Nie. Jeśli wbijesz numer takiej karty w formularzu na stronie internetowej, to system Ci wyrzuci, że to nie jest karta kredytowa.

P.
    Fiat Lux

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów