Witam, jestem tutaj nowy. Mam następujące pytanko. Ściągnąłem ze strony www.photodex.com triala programu ProShow Gold.
Bardzo mi się spodobał, i zastanawiam się nad jego zakupem. Jest możliwość zakupu poprzez stronę producenta (lokalizacja USA) za cenę $69.95. Program po zakupie przesyłany jest na maila. Wybierając formę płatności karta kredytowa, nie wiem ile w rzeczywistości zapłacę za ten program. Czy wie ktoś może czy mogę kupić ten program gdzieś w Polsce? Ewentualnie może znacie jakiś inny program o podobnych możliwościach. Zaznaczam, że program taki potrzebuję do tworzenia ciekawych prezentacji ślubnych. Pozdrawiam i czekam na pomoc.
Witam ponownie. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, były bardzo przydatne.
Pełną wersję zakupiłem wczoraj. Dostałem na maila kod do rejestracji i w 2 sekundy program był już w pełnej wersji tzn. nie pojawia się te duży żółty napis na prezentacjach. Wszystkie dotychczasowe prezentacje nadal działają. Rejestracja jest imienna, i po uruchomieniu programu piszę imię i nazwisko właściciela. Nie wiem tylko czy mogę go również zainstalować na drugim kompie, czy to będzie legalne i np. nie zablokują mi go. W każdym razie najważniejsze, aby do płatności użyć karty kredytowej z wypukłymi literami. Mnie poratował kumpel bo na mojej visa elektron z inteligo nie poszło. Pozdrawiam wszystkich.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami