Szukaj
Sie podpisze pod CalmiastymEndrju, Ty w wielu przypadkach zamiast pomagac tym fotom to je likwidujesz swoja inwencja tworcza
![]()
Ja też tak podchodze,ale jak można zafarbu i cienia nie odróżniać od koloru...sorry.
Czerwień,ciepłą od ładnie żółtego zgaszonego słońca..rzecz gustu...może deko zbyt jasno było...ale każdy może sprawdzić....Ja monitorki ustawiam często,kazdy może.....jaśniej ,ciemniej..to był k i e r u n e k...
A poza tym ...
..po co mi to mówisz.....czyżbym wątpił....dałeś powód...?....no ...?podchodzę na luzie do fot tu więc z mojej strony żadnego spinania nie będzie
Jakbyś nie mógł zrozumieć,że komentarz to też robi....Sie podpisze pod CalmiastymEndrju, Ty w wielu przypadkach zamiast pomagac tym fotom to je likwidujesz swoja inwencja tworcza
![]()
Próbuję ,raz lepiej,raz gorzej,staram się,coś robię ..bawię się....niepotrzebny tekst,już Ci pisałem...
Gdzie foty...pytałem,serio.Czemu rzuciłeś ptaszyska...?...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
To nie jest temat o mniepoza tym foty byly, tylko pewnie nie zagladales tam gdzie trzeba
![]()
Pamietaj, ze ja Ci wypominam rozne rzeczy nie po to zeby Ci dokopac, tylko zeby sprobowac dac jakas wskazowke, ze nie tedy droga skoro nie tylko mi przeszkadza ta zabawa... czasem z zabawy warto wyciagnac jakis wniosek![]()
Pozdr i wszystkiego dobrego w nowym roku!![]()
Wszystkiego Najlepszego ...Szalonylinie....!!!Pozdr i wszystkiego dobrego w nowym roku!![]()
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami