Szukaj
Andrzej znów oprawia...
Ale to dobrze
I Twoja wersja mi pasi! O!
Po poprawce kolegi jest duuużo lepiej.
Oj Andrzej - zdecydowanie na nie ta obróbka ! Totalnie zabiłeś ciepłe światło zachodu na polu - kolorystyka wyszła odrealniona też. Jest za jasno nie ma półcieni. Przy zachodzie cały urok jest właśnie w tych subtelnie naświetlonych półcieniach a po tej obróbce to wyszło jak w południe prawie na crossie![]()
Borregard - Calme mnie ubiegl, a chciałem napisać prawie to samomiał być klimat zachodu, a te kłosy w takim świetle, odcinając się od tła są praktycznie głównym elementem kompozycji. Na tej obróbce giną strasznie. Ale cieszę się, że ktoś się zainteresował moim zdjęciem i przedstawił swoją wizje, dzięki
Co do tego rozjaśniania - to jest trochę kłopotliwe, bo trzeba na warstwach oddzielnie rozjaśnić tło, ale na tyle żeby to światło na dalszym planie było zauważalnie odcinające się, a oddzielnie źdźbełka (dobrze to napisałem?:P) żeby się wyróżniały. Ale macie racje, ta druga wersja też mi się teraz bardziej podoba...
Dzięki za opinie i uwagi
Pozdrawiam
Wiecie co...OBAJ....chcecie zachodu bardziej,to proszę zmniejszyć jasność....a klimat...rzecz gustu..Ja wolę czyste kolory...i tyle.
Pzdr
Andrzej
..zawsze możecie raportować ....zły klimat zachodu....można to zaraz wywalić...
Dpiero się doczytałem..
To nie jedna,to pare galaktyk.....Totalnie zabiłeś ciepłe światło zachodu na polu - kolorystyka wyszła odrealniona też. Jest za jasno nie ma półcieni. Przy zachodzie cały urok jest właśnie w tych subtelnie naświetlonych półcieniach a po tej obróbce to wyszło jak w południe prawie na crossie![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami