Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 82

Wątek: Byłem w Axalp

Domyślnie

vidi vini vici... czy jakos tak.... fakt ze bylem tu wczesniej i teraz dopiero pisze bo mi sie podoba... ale raczej od 9ki do konca... niz od 1-8 :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deoc Zobacz posta
    vidi vini vici... czy jakos tak.... fakt ze bylem tu wczesniej i teraz dopiero pisze bo mi sie podoba... ale raczej od 9ki do konca... niz od 1-8 :P
    W sumie to nie ukrywam, że wchodząc każdego dnia na górę liczyłem na ładne słoneczko. Niestety ładną pogodę mieliśmy tylko na Merringen.
    Mam po co jechać w przyszłym roku
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczak Zobacz posta
    W sumie to nie ukrywam, że wchodząc każdego dnia na górę liczyłem na ładne słoneczko. Niestety ładną pogodę mieliśmy tylko na Merringen.
    W Egipcie słońce jest praktycznie cały rok......................................

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczak Zobacz posta
    Wy chociaz cos tam zobaczyliscie, ja we wtorek nie bylem, w srode widzialem kilka porannych przelotow, w czwartek rano bylem w Meiringen a pozniej jak bylem w polowie drogi na gore to odwolali pokazy. W przyszlym roku raczej nie dam rady z urlopem ale moze spotkam kogos z forumowiczow w UK (RIAT i Duxford) bo widzialem ze tez macie w planach

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fruchu Zobacz posta
    Wy chociaz cos tam zobaczyliscie, ja we wtorek nie bylem, w srode widzialem kilka porannych przelotow, w czwartek rano bylem w Meiringen a pozniej jak bylem w polowie drogi na gore to odwolali pokazy. W przyszlym roku raczej nie dam rady z urlopem ale moze spotkam kogos z forumowiczow w UK (RIAT i Duxford) bo widzialem ze tez macie w planach
    Trzeba było się trzymać bardziej doświadczonych a nie tyłek wozić po lotniskach.

Domyślnie

gdybym przyjechal z wami to i z wami bym tam wlazl, ale moi znajomi zaczeli narzekac juz po przejsciu 10m od wyciagu bo tam bloto po kostki bylo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fruchu Zobacz posta
    gdybym przyjechal z wami to i z wami bym tam wlazl, ale moi znajomi zaczeli narzekac juz po przejsciu 10m od wyciagu bo tam bloto po kostki bylo
    Było błoto, dlatego my wspinaliśmy się po skałach
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Uśmiałem się jak norka czytając cały wątek. To gdzie te bilety ? Niestety teleport mi się popsuł i nie dotarłem na premierowy??? pokaz.
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qna Zobacz posta
    Uśmiałem się jak norka czytając cały wątek. To gdzie te bilety ? Niestety teleport mi się popsuł i nie dotarłem na premierowy??? pokaz.
    Bilety rozprowadza Sł@wcio .

A pokaz wkrótce.......

Domyślnie

Wybieram 5, 6, 10 i 16.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów