vidi vini vici... czy jakos tak.... fakt ze bylem tu wczesniej i teraz dopiero pisze bo mi sie podoba... ale raczej od 9ki do konca... niz od 1-8 :P
Szukaj
vidi vini vici... czy jakos tak.... fakt ze bylem tu wczesniej i teraz dopiero pisze bo mi sie podoba... ale raczej od 9ki do konca... niz od 1-8 :P
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Wy chociaz cos tam zobaczyliscie, ja we wtorek nie bylem, w srode widzialem kilka porannych przelotow, w czwartek rano bylem w Meiringen a pozniej jak bylem w polowie drogi na gore to odwolali pokazy. W przyszlym roku raczej nie dam rady z urlopem ale moze spotkam kogos z forumowiczow w UK (RIAT i Duxford) bo widzialem ze tez macie w planach![]()
gdybym przyjechal z wami to i z wami bym tam wlazl, ale moi znajomi zaczeli narzekac juz po przejsciu 10m od wyciagu bo tam bloto po kostki bylo![]()
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Uśmiałem się jak norkaczytając cały wątek. To gdzie te bilety ? Niestety teleport mi się popsuł i nie dotarłem na premierowy??? pokaz.
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
Wybieram 5, 6, 10 i 16.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami