Szukaj
Ok...dzięki wielkie za rady...
D90 ma możliwość kręcenia filmów i właśnie ja osobiście nie jestem przekonany do tego modelu(choć to lustrzanka)..
Kiedyś miałem problem z matrycą w kompakcie i zraża mnie możliwość kręcenia filmów w aparatach fotograficznych..
Ale skoro Nikon d400 ma wysyłać sms i odtwarzać mp3, to chyba technologia poszła wysoko w górę(plotki mówią same za siebie...)
macie jakieś fotki pstrykane d90 ???
Ostatnio edytowane przez feuerwehrmann ; 07-12-2008 o 00:22
Jesteś leniwy do potęgi, ale co tam, proszę : http://www.pixel-peeper.com/cameras/?camera=1039. Na tej stronie znajdziesz zdjęcia z każdej możliwej lustrzanki i obiektywu o jakim tylko możecie pomyśleć w ramach tego prezentu. Jeśli chłopak nie lata z wypiekami na twarzy po wertepach, w pyle i kurzu to kupcie mu D90 + Tamrona 17-50 i będzie zadowolony. Jeśli lubi przyszpanować to kupcie mu D300 i każcie przypiąć stary obiektyw, też będzie zadowolony.
Pozdrawiam
Tak generalnie to i skąd mam wiedzieć, ale tu bijesz rekordy, choć to nie takie proste![]()
Pozdrawiam
Dokładnie.
D90 i D300 mają tą samą matryce więc jakość zdjęć podobna.
Ale jak biega po wertepach to może mu się jednak "solidniejsza" obudowa D300 przydać. Warto się zorientować na co narzeka w D80? Jeżeli na "małą" i "plastikową" obudowę - to lepiej też D300.
A jak lubi się bawić gadgetami to D90 z możliwością kręcenia filmów. Fajna zabawa, a jak pisałem matryca ta sama.
Skontaktuj się z nami