Szukaj
4 byłaby fajna, ale nie wyszło chyba, samochód poruszony.
Kolorki mi się podobają, pięknie jesiennie.
Bonus fajny, dzieje się, ale w tym przypadku sprawne kolory.
FX
Na 4 ostrość na przodzie, tak lubię i nie cierpię perfekcji bo jest monotonna
Co do bonusu to tam nie ma ostrości na aucie a na tych latających liściach do tego nie spolaryzowane stad bladość.
Pisać, 70 wyświetleń i nic rekordziści zdjęcia ukazały się tez na międzynarodowym forum tam po 18 wyświetleniach 9 komentarzy
Pozdrawiam !
D80 I D600 I N50 1.4 I S15 2.8 I S24-70 I S70-200 2.8
No tak, liczba komentów poraża jak narazieJa juz Ci mówiłem, że bardzo podoba mi się 6 i bonus. Narzekałeś trochę na warunki pogodowe, ale wydaje mi się, że obronną ręką tu wyszedłeś, jest fajny klimat na tych fotkach według mnie. Jedynka ma tez w sobie coś fajnego, pasuje mi taki kadr. Trójka jak dla mnie męcząca, dużo się dzieje, pstrokato, takie mam odczucie. Szkoda, że nie porobiłeś trochę fotek np. 50 na f/2.8-4, moje zboczenie
Ogólnie in plus, bo ładnie jesień pokazana i fajny DBS-ik. Ale Eryk, czekam na podobne fotki z czymś bardziej porażającym, łap jakieś klasyczne Ferrari do takich fot
![]()
tak ogólnie-szału nie ma.
Foty imho nudne.
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Zrobiles lepsze zdjecia niz niektore ujecia z oficjalnej strony Bugatti Veyron ( http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=194545 ) Na czworce ostrosc jest do polowy - normalne przy tego typu ujeciach . Fot 7 kiepska a bonus do "dopieszczenia"Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 07-11-2011 o 18:15
Samochód praktycznie na prawie wszystkich zdjęciach stoi w miejscu. Jak na taką furę to nudne te foty.
pozdrawiam
Tomek
@barracuda
Zwykły Aston ja nie widzę w tym aucie niczegojuż na pewnie nie jakaś tam furę. Sa na forum zdjęcia w ruchu typowo autostradowe, jest tez jakiś elegancki pałacyk
przyszła pora na zdjęcia jesieni
będzie tez i zima.
@Motorniczy
Jakie auto takie zdjęcia ale ja inny jestem nie lubię Veyrona, mam jednego do wzięcia i go nie chce to auto wywołuje u mnie wymioty.
@Umbra
Wystarczy być normalnym i brnąc do celu![]()
D80 I D600 I N50 1.4 I S15 2.8 I S24-70 I S70-200 2.8
Co do 4-ki zwracam honor, rano-po wczorajszej wodzie ognistej,na małym laptopowym ekraniku nie wyłapałem ostrości![]()
FX
Skontaktuj się z nami