Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Nowy trend ?

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Nowy trend ?

Domyślnie

Dwa pierwsze troche krzywe??

Domyślnie

Co myślimy? Hmmm.... Zrobione komórką? Jakąś starą Nokią na ten przykład?

Z tym trendem na zdjęcia ala fotka.pl chyba rzeczywiście coś jest, pomijając jakiś wątek na forum w podobnym duchu który ostatnio czytałem, "na mieście" też się już kilka razy zastanawiałem kto promuje firmę (produkty dość kosztowne, znane marki odzieżowe) zdjęciami gorszymi od moich a tu zaczyna być wysyp takich reklam
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Moze teraz moda na bylejakosc panuje ?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Ale to są zdjęcia jakies oficjalnie reklamowe, czy może takie gdzieś tam w czeluściach ich strony, może zrobione przez ekipe inzynierów i wklejone w jakis techniczny blog lub wpis ?

Pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FajaR Zobacz posta
    Z tym trendem na zdjęcia ala fotka.pl chyba rzeczywiście coś jest,
    ...
    "na mieście" też się już kilka razy zastanawiałem kto promuje firmę (produkty dość kosztowne, znane marki odzieżowe) zdjęciami gorszymi od moich a tu zaczyna być wysyp takich reklam
    Tak jest, już od paru lat. Teraz to jest coraz bardziej oczywiste, bo widać to wszędzie.
    Ciekawe jest to,że najpierw to się wzięło z taniości fotografów amatorów. A potem amatorskie zdjecia stały się na tyle standardem, że znane firmy (mające spory budżet) każą sobie robić amatorskie zdjęcia.
    Schodzi to wszystko na psy.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

a nie wiem czy tutaj nie chodzi o dość zwyczajny odbiór niezwykłych, drogich i bardzo ekskluzywnych produktów ?
    takie sciągnięcie ich na ziemię...
    taki samochód nie w wypasionym studio z idealnym swiatłem, barwami, ostrością i filtrami, tylko na zwyczajnej drodze w zwyczajny sposób... tak jakbyś go mijał na drodze...
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Każde przegięcie w jedną stronę powoduje odbicie w drugą.
    W motoryzacji powoli odchodzi się od zdjęć na rzecz pracy z modami 3D, a w modę zdominował "plastik ".
    Sądzę że te zdjęcia mają na celu potwierdzenie "naturalności" produktu który oferują firmy.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymancjo Zobacz posta
    Ale to są zdjęcia jakies oficjalnie reklamowe, czy może takie gdzieś tam w czeluściach ich strony, może zrobione przez ekipe inzynierów i wklejone w jakis techniczny blog lub wpis ?

Pozdrawiam,
    Tomek
    To sa oficjalne zdjecia z sesji Bugatti Veyron 16.4 promujace ten pojazd. Odnosnie tej fotografii : http://www.bugatti.com/media/65c3602...n_fahrt_38.jpg to przepraszam ale z drzewem na dachu to juz jest przesada, tak jak napisal wonito , ok przejechal mi przed oczami , zwykla drog , natura, zwykly dzionek ..itd, itp no ale to drzewo na dachu ..:P Jesli chodzi o to co napisal sznuras to mysla, ze chodzi tutaj bardziej o wiarygodnosc produkowanego auta niz o jego naturalnosc . Pozdro
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 04-11-2011 o 14:19

Domyślnie

Drzewo jak drzewo, ale prześwietlone prawie pół kadru. Kolory jakieś blade. Ogólnie słaba jakość.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów