Szukaj
1- zdjęcie fajne tylko zastanawiam się nad tą ręką czy aby nie wgląda dziwnie, może troszkę szerzej skadrowane
2- dla mnie najlepsza fota
3- fajniemodelka troszkę zamyślona lub zmartwiona
4 i 5- osobiście przeszkadzają mi włosy taki mały chaos wyszedł z nimi
uczę się patrzenia przez trójpodział
uprośc troche stylizację (mniej elementów, mniej kolorów) i nie dobieraj niebieskich kolczyków do piwnych oczu.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Bardzo fajne. Podoba mi się obróbka
Dziewczyna ma potencjał, a próby coraz ciekawsze. 4 jest najlepsza pod względem emocji i wyrazu twarzy. Modelka się rozluźniła podczas przygotowań i ładnie uśmiechnęła. 2 i 5 też pokazują, że można z nią zrobić rewelacyjne zdjęcia. Same fotografie zaczynają już jakoś wyglądać. Widać starania i pracę nad warsztatem (albo przynajmniej tak mi się wydaje). Stylizacje... no powiedzmy, że to kolejny etap. Z powyższych dwójeczka najlepiej się prezentuje.
Dzięki za miłe słowa, staram się pracować nad sobą i myśleć o tym co mogę poprawić za każdym następnym razemW tym przypadku miałem pomoc przy modelce i dodatkowo okazało się, że najlepsze ujęcia wyszły wcale nie w trakcie pozowania, ale właśnie podczas poprawek, drobnych zmian makijażu i fryzury podczas sesji. Co do stylizacji to na tym etapie jeszcze się tym nie zajmowałem, obecnie raczej skupiam się na świetle (mimo niewielkich zasobów) i kompozycji.
lechupe zastanawiam się nad tymi kolczykami - mnie osobiście rudy/piwny bardzo dobrze odbija od niebieskiego, chyba że masz na myśli, że kolczyki zbyt mocno przykuwają wzrok i odwracają od oczu... ??
---
My Flickr
Duży postęp ! 1,2 i 3 mi się podobają. Są takie niewymuszone - naturalne.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Jakis pomysl na zdjecia widac i te ostatnie calkiem niezle Ci wyszlo. Co to bedzie na 3, a pozniej 10 sesji. Wszystkich powalisz z nog. Powodzenia!
Skontaktuj się z nami