Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Plac Unii - podejście pierwsze (inne spojrzenie)

Jeden z współplenerowiczów (dzięki za wypad ) przedstawił już swoje pierwsze spojrzenie na ten obiecująco zapowiadający się budynek. Zdjęcia wyleżały się już na dysku, więc czas i na mnie. Postaram się przedstawić inne kadry, żeby Was nie zanudzić
    | FB | BLOG |

Domyślnie

No, nareszcie Najlepsze jest to, że niby ten sam budynek, te same ograniczenia w kadrowaniu, a udało Ci się przedstawić inne kadry.
    Numer 1 jest dla mnie numerem 1 - świetnie wkomponowałeś tę smugę samolotu. Co ja robiłem gdy on leciał?
    2 staranna, ciekawe zestawienie chociaż szkoda tej folii w oknach na łuku. Pozostałe trochę mniej mi pasują, chociaż ta linia po przekątnej to nie jest głupi pomysł.

Domyślnie

Byłeś z Radkiem jakieś 50 metrów dalej i chyba przeglądałeś zdjęcia w aparacie A 4-kę cyknąłem na szybko jak Ty już miałeś sprzęt w bagażniku. Ja jestem ciekaw tego kadru Radka z dacho-blendą, ciekawe czy coś wstawi
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cześć podoba mi się jedynka, potem już nie moje klimaty może też dlatego, że mniej kolorów. Chętnie bym zajrzał do tych zdjęć, widząc Wasze efekty ale raczej nic lepszego nie wymyślę, a 3 wątek z tym samym budynkiem to już chyba za dużo nawet dla pasjonatów Może zrobię mix z innymi budynkami, tylko że teraz mam do zrobienia trochę komercji no i coś ciekawego z działu moto...
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Dzięki za wizytę No tak, jedynka w Twoim klimacie, czyli 10-20mm
    Czekam na coś od Ciebie, chętnie bym spojrzał na te "nieciekawe kadry"
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Minął już prawie rok i udało się ponownie odwiedzić pl. Unii. Na razie 3 kadry z "rozgrzewki", jutro postaram się dorzucić kilka bardziej standardowych.

| FB | BLOG |

Domyślnie

7 najlepsza w nowym zestawie - nie spodziewałem się że taki fajny kadr tam zrobisz.
    Na 5 trochę mało budynku, a odbicie jakieś takie szare.
    A na 6 trochę za mało góry, a za dużo dołu

Generalnie ciekawe spojrzenie. Dlaczego b&w?

Domyślnie

5-bardzo mi się podoba. Lubię takie patrzenie w górę. Odbicie dla mnie bardzo fajne. 2- też mi się podoba. Fajne to zestawienie rowerowe. Szkoda jedynie, że znak jest taki krzywy. Choć może nie? Może fajnie wprowadza "zamęt". Fajne foty!
    Fuji

Domyślnie

Dzięki, staram się coraz więcej patrzeć w górę. Czasem można zaobserwować fajny kadr, a jest tym ciekawszy że mało kto podnosi wzrok powyżej parteru

Krzysztofie - b&w, bo kolor nic nie wnosił. Niech formy, linie i kształty mówią za siebie
    Odbicie na [5] szare, bo to była bardzo ciemna powierzchnia - w rogu musiało takie niestety wyjść.
    Na [6] też mi brakuje góry, ale niestety nie dało się wszystkiego zmieścić nawet na 10mm.

No dobra, oto reszta fotek z tego pleneru:

[8]

[9]

[10]
    tutaj niestety poddałem się w walce z kolorem, była lekko mówiąc masakra kolorystyczna od błękitu, przez róże i żółcie, aż po czerwienie...
    | FB | BLOG |

Domyślnie

10 bardzo mi się podoba, miałeś dobry pomysł aby tam stanąć. Dopiero na tym zdjęciu widać, że to centrum dużego miasta, jest ruch, samochody jadą w różne strony, jest tramwaj... Wiele się dzieje i konwersja też niezła - wiem że po części wynika z tego jaki zafarb rzucały lampy uliczne, ale tutaj pozwala na skoncentrowaniu się na akcji, nie kolorach.
    8 w porównaniu wygląda jak senne miasteczko, i nawet trójkąt na dole kadru go nie dynamizuje.
    9 - przejście dla pieszych układa się fajnie, ale ten krawężnik w PD...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów