Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Plac Unii - podejście pierwsze

Co prawda budowa jeszcze trwa (jak widać na zdjęciu pierwszym), ale mimo tego kilka kadrów zaprezentuję. A za kilka miesięcy, gdy otoczenie będzie już uporządkowane, wybiorę się tam ponownie

Domyślnie

1 - super, bardzo dobra perspektywa, a do tego strzałka na ulicy dopełnia całości. W dodatku wskazuje fotografa Najlepsza dla mnie z całości, choć irytuje mnie drzewo po lewej.
    2 - ekstra! Szkoda tylko, że budynek nie jest idealnie symetryczny
    3 - to mi się najmniej podoba. Nieco krzywo i w dodatku tak jakoś dziwnie zagospodarowany kadr. Tutaj też symetria wyglądałaby super
    4 - też dobre. Niezłe zderzenie architektury z różnych okresów, do tego kolory odpowiednie do tematu

Świetna ta biel na zdjęciach i czyste niebo
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta
    choć irytuje mnie drzewo po lewej
    Mnie też aż się prosi o wycięcie, ale nawet dla czystego kadru się tego nie podejmę
    Dzięki za miłe słowa.

Domyślnie

Jedynka bardzo na tak. Układ linii mi się podoba.
    A na takie ujęcie jak na 4 sam poluję.

Domyślnie

Jednak wrzuciłeś Ja właśnie będę przeglądał foty z tamtego pleneru
    Nadal 1-ka najbardziej do mnie mówi, fajnie tą strzałkę wypatrzyłeś.
    Kiedy się wybieramy na jakieś archi?
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Bardzo ładne strzały. Jedyneczka też mi się bardzo podoba, tylko odmiennie od innych mi tutaj trochę wadzą banery na ogrodzeniu, a właściwie ten niebieski kolor. Najbardziej mi się widzi 4. 4 jest świetne!
    Fuji

Domyślnie

Te drzewa i banery bolą, ale niestety nie ma się na to wpływu Drzewa pewnie tam zostaną i to nie jest prosta robótka w PS żeby je wyciąć, a banery to efekt nieukończonych prac nad budynkiem
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    Kiedy się wybieramy na jakieś archi?
    Niebawem

Niebieskie ogrodzenie kiedyś zniknie. Wtedy zaatakujemy ponownie

Domyślnie

Wyróżniłbym za kadry: jedynkę (gdyby dało sie odejśc starałbym sie zmieścić całe drzewo po lewej, strzałka pierwsza klasa, banery mi nie przeszkadzają) oraz (zwłaszcza) czwórkę (ładnie "złączone" długą ogniskową dwa zupełnie różne budynki).

Domyślnie

Minęło 10 miesięcy... Niestety nie mam szerszego szkła, w tym miejscu cofnąć się nie da (bez wpadania pod samochody), ale lubię tę strzałkę - więc powtórzyłem kadr

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów