ale ta diodę z lampy wyprowadzasz kablem poza czy jakąś inną diodę dolutowujesz?
Szukaj
ale ta diodę z lampy wyprowadzasz kablem poza czy jakąś inną diodę dolutowujesz?
Nie do gniazda PC lampy!
Trzeba się wpiąć w obwód przed i za oryginalną diodą w lampie i wyprowadzić sobie dodatkowe gniazdo PC na obudowę (fabryczna dioda zostaje na swoim miejscu). Do tego dodatkowego gniazda można sobie dopiąć diodę IR na kabelku PC i to wszystko.
D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd
Dzięki Art Erie. Ciekawe rozwiązanie. Dasz radę jakiegoś tutka zapodać albo chociaż zdjęcia jak to u Ciebie wygląda?
Będę dźwięczny.
Fajnie że da się to jakoś rozwiązać te 360 stopni z CLSem brzmi super.
Rozkręcę Sabinę i pokażę jak to wygląda.
oooo to ja też czekam na technikalia
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Większego badziewia moje oczy w życiu nie widziały.
Dodali coś co już dawno wyeliminowałby nowy soft...
Szkoda słów - liczyłem, że Nikon jednak pomimo swojego konserwatyzmu (kult 6MPX i zasady że pełna klata nikomu się nie przyda) wprowadzi jakiś radiowy odpowiednik CLS,a. Jeszcze te filtry plastikowe...Całe szczęście są jeszcze tacy producenci jak Metz, którzy nigdy nie zawodzą.
wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna
Metz do 58AF2 nie daje filtrów i nie ma radia... W czym jest lepszy? Pytam z ciekawości?
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Zaraz srobię jakiegoś tutka na "szybko"
To może zróbcie SB-920 od razu? Bedzie sie sprzedawac, że ho,ho![]()
Skontaktuj się z nami