Szukaj
Na jedynce razi mnie ta biala linia wystajaca z glowy i daszek zacieniajacy oczy... dwojka mi sie podoba![]()
D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285
Zapraszam na:www.sps-photo.com i www.photostrada.com
Zdecydowanie dwójka, ta biała linia na pierwszym bije po oczach.
Pozdrawiam.
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
Tez wybieram 2, ale bedzie o wiele lepsza jesli troche powalczysz w ps, + blurek, wyostrzanie i takie tam... Pozdr.
a mozesz konkretniej powiedzieć co ci nie pasuje ?? bo "wyostrzanie i takie tam..." jakoś mało mi mówią ;]
poza tym, jeśli chodzi o psa to kiszka totalna - nie lubie nie chce i nie mam czasu ani progsa ... hehe
oczywiście dzięki za dwie poprzednie opinie <jakby nie patrzeć to mało mowiące mi co robie nie tak ...>
czekam na więcej uwag...
Z całym szacunkiem, ale nie wyobrażam sobie robienia zdjęć bez późniejszego ich obrobienia..
Znaczy ze co ??? dawniej bys ogladal zrobiona (naswietlona) ale nie wywolana klisze??? No bez przesady - obrobka to jak wolanie filmu.. troche jakby konieczna jestTak jak z negatywem...odpowiednia temperaturka, stezenie wywolywacza, czas, z wstrzasaniem lub bez.. itd... teraz od tego sa suwaczki..
zmienilo sie ale i tak nalezy to robic
![]()
D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285
z całym szacunkiem, ale ja nigdzie nie napisałem że to zdjęcia prosto z puszki...
--> Prorok78 nie zrozumieliśmy sie zupełnie. Ja poprosiłem Cię o wyjaśnienie co tu jest do poprawienia (nie wiem, np kolor skóry, WB, cokolwiek) a ty powtarzasz to co napisał kolega żurek17...
Mam pewną propozycję - jeśli znajdziesz chwilkę czasu to mogę udostępnić nefa i pokażesz co można z tego zdjęcia wycisnąć, cobym mógł przekonać sie na własne oczy, że warto uczyć sie psa.... co ty na to?
bardzo chetnie- choc jesli ktos ma cie przekonac do psa to nie ja- sa na forum osoby ktore znacznie lepiej sabie radza
ale zrob tak: udostepnij i popros na forum o obrobke
Gwarantuje ze znajda sie chetni... uwierz mi ze oba zdjecia maja potencjal (no moze z wyjatkiem tej bialej kreski) - trzeba go tylko wydobyc
![]()
Skontaktuj się z nami