Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jola

Domyślnie Jola

Przedstawiam Jolę
    jednoczesnie proszę wytykać co jest nie tak <a może wszystko ok >

1.

2.

wszelkie opinie mile widziane
    pozdrawiam

Domyślnie

Na jedynce razi mnie ta biala linia wystajaca z glowy i daszek zacieniajacy oczy... dwojka mi sie podoba
    D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285

Domyślnie

Zdecydowanie dwójka, ta biała linia na pierwszym bije po oczach.
    Pozdrawiam.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

Tez wybieram 2, ale bedzie o wiele lepsza jesli troche powalczysz w ps, + blurek, wyostrzanie i takie tam... Pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    Tez wybieram 2, ale bedzie o wiele lepsza jesli troche powalczysz w ps, + blurek, wyostrzanie i takie tam... Pozdr.
    a mozesz konkretniej powiedzieć co ci nie pasuje ?? bo "wyostrzanie i takie tam..." jakoś mało mi mówią ;]
    poza tym, jeśli chodzi o psa to kiszka totalna - nie lubie nie chce i nie mam czasu ani progsa ... hehe

oczywiście dzięki za dwie poprzednie opinie <jakby nie patrzeć to mało mowiące mi co robie nie tak ...>

czekam na więcej uwag...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Z całym szacunkiem, ale nie wyobrażam sobie robienia zdjęć bez późniejszego ich obrobienia..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    a mozesz konkretniej powiedzieć co ci nie pasuje ?? bo "wyostrzanie i takie tam..." jakoś mało mi mówią ;]
    poza tym, jeśli chodzi o psa to kiszka totalna - nie lubie nie chce i nie mam czasu ani progsa ... hehe

oczywiście dzięki za dwie poprzednie opinie <jakby nie patrzeć to mało mowiące mi co robie nie tak ...>

czekam na więcej uwag...
    Znaczy ze co ??? dawniej bys ogladal zrobiona (naswietlona) ale nie wywolana klisze??? No bez przesady - obrobka to jak wolanie filmu.. troche jakby konieczna jest Tak jak z negatywem...odpowiednia temperaturka, stezenie wywolywacza, czas, z wstrzasaniem lub bez.. itd... teraz od tego sa suwaczki.. zmienilo sie ale i tak nalezy to robic
    D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zurek17 Zobacz posta
    Z całym szacunkiem, ale nie wyobrażam sobie robienia zdjęć bez późniejszego ich obrobienia..
    z całym szacunkiem, ale ja nigdzie nie napisałem że to zdjęcia prosto z puszki...

--> Prorok78 nie zrozumieliśmy sie zupełnie. Ja poprosiłem Cię o wyjaśnienie co tu jest do poprawienia (nie wiem, np kolor skóry, WB, cokolwiek) a ty powtarzasz to co napisał kolega żurek17...
    Mam pewną propozycję - jeśli znajdziesz chwilkę czasu to mogę udostępnić nefa i pokażesz co można z tego zdjęcia wycisnąć, cobym mógł przekonać sie na własne oczy, że warto uczyć sie psa.... co ty na to?

Domyślnie

bardzo chetnie - choc jesli ktos ma cie przekonac do psa to nie ja- sa na forum osoby ktore znacznie lepiej sabie radza ale zrob tak: udostepnij i popros na forum o obrobke Gwarantuje ze znajda sie chetni... uwierz mi ze oba zdjecia maja potencjal (no moze z wyjatkiem tej bialej kreski) - trzeba go tylko wydobyc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Prorok78 Zobacz posta
    no moze z wyjatkiem tej bialej kreski
    biała kreska to nie jest jakiś szczególny problem , tak na pare minut zabawy ps- łatka , stempel itp

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów