Trójeczka mi się bardzo podoba.
Szukaj
Trójeczka mi się bardzo podoba.
Widzisz Andrzej, ktoś Cię wreszcie rozszyfrował... Osobiście najbardziej do mnie przemawia nader profesjonalna wzmianka o filtrze polaryzacyjnym, którego cienia śladu ciężko się dopatrzeć, ale za to jak taka uwaga brzmi!![]()
No jak to w jakim? Bądź co bądź, jakiś raz był. Nawet nie jeden. Wiele razów było. Urazów jednak nie ma. Urazy z resztą również (chyba).
Cruel musi wywiązywać się z brzmienia swojego nicka. Ostry być musi oraz okrutny i to aż do sześćdziesiątej siódmej potęgi, zatem w tym aspekcie odrobina wyrozumiałości mu się należy. Poza tym, człowiek stojący naprzeciwko pędzącego TIRa może mieć nerwy lekko nadszarpnięte.
Jako osoba uczestnicząca w ocenianiu zdjęć autora tego wątku, muszę się nie zgodzić z nomenklaturą "kumplostwo", gdyż kumplem Borregaarda nie jestem, a dwa zdjęcia pozytywnie na mnie wypłynęły. Paradoks, albo wyjątek od reguły. Sam nie wiem...
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
nr 2 i 5 moje faworyty![]()
Podoba mi sie "rekompensata". Fajne slowo...
ale mowilem o zdjeciu.
No i co z tego, ze niebo zielone...? i tak jest przyjemnie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Seeker,wystawiam ,tym chętniej,foty które z jakiegoś tam powodu nie dają mi spokoju...czasami są gorsze ,a czasami dają radę.Po paru uwagach można jeszcze coś pokombinować.Sam możesz siedzieć dniami i wydaje sie OK.. ...wot i wsio...
Można pokazywać same "dzieła",ale ja takowych jeszcze nie popełniłem...ogłoszę hucznie jak tak się stanie...w tytule będzie jak wół...TO JEST DZIEŁO...uważać mi tam na słowa..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Spoko Andrzej, chcialem podtrzymac zastany klimat
Fotka autentycznie mi sie podoba, a forma wypowiedzi.... no coz, zaskoczony chyba nie jestes...?![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Trójeczka zdecydowanie na tak, szkoda mi trochę piątki bo taki IMHO "dziwny" klimat. Choć bardzo przyciąga wzrok...
Proces twórczy:
KTO PYTA WIELBŁĄDZI
Skontaktuj się z nami