Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42
    kulten
    Gość

Domyślnie

Trójeczka mi się bardzo podoba.

bombel
    Gość

Domyślnie

Widzisz Andrzej, ktoś Cię wreszcie rozszyfrował... Osobiście najbardziej do mnie przemawia nader profesjonalna wzmianka o filtrze polaryzacyjnym, którego cienia śladu ciężko się dopatrzeć, ale za to jak taka uwaga brzmi!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Widzisz Andrzej, ktoś Cię wreszcie rozszyfrował... Osobiście najbardziej do mnie przemawia nader profesjonalna wzmianka o filtrze polaryzacyjnym, którego cienia śladu ciężko się dopatrzeć, ale za to jak taka uwaga brzmi!
    Ogólnie to mogę tylko powiedzieć,że jestem w głębokim szoku i ciężko będzie mi wyjść z tego.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    W jakim razie?
    No jak to w jakim? Bądź co bądź, jakiś raz był. Nawet nie jeden. Wiele razów było. Urazów jednak nie ma. Urazy z resztą również (chyba).

Cruel musi wywiązywać się z brzmienia swojego nicka. Ostry być musi oraz okrutny i to aż do sześćdziesiątej siódmej potęgi, zatem w tym aspekcie odrobina wyrozumiałości mu się należy. Poza tym, człowiek stojący naprzeciwko pędzącego TIRa może mieć nerwy lekko nadszarpnięte.

Jako osoba uczestnicząca w ocenianiu zdjęć autora tego wątku, muszę się nie zgodzić z nomenklaturą "kumplostwo", gdyż kumplem Borregaarda nie jestem, a dwa zdjęcia pozytywnie na mnie wypłynęły. Paradoks, albo wyjątek od reguły. Sam nie wiem...
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

nr 2 i 5 moje faworyty

Domyślnie

Podoba mi sie "rekompensata". Fajne slowo...

ale mowilem o zdjeciu.

No i co z tego, ze niebo zielone...? i tak jest przyjemnie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Seeker,wystawiam ,tym chętniej,foty które z jakiegoś tam powodu nie dają mi spokoju...czasami są gorsze ,a czasami dają radę.Po paru uwagach można jeszcze coś pokombinować.Sam możesz siedzieć dniami i wydaje sie OK.. ...wot i wsio...
    Można pokazywać same "dzieła",ale ja takowych jeszcze nie popełniłem...ogłoszę hucznie jak tak się stanie...w tytule będzie jak wół...TO JEST DZIEŁO...uważać mi tam na słowa..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Spoko Andrzej, chcialem podtrzymac zastany klimat

Fotka autentycznie mi sie podoba, a forma wypowiedzi.... no coz, zaskoczony chyba nie jestes...?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Spoko Andrzej, chcialem podtrzymac zastany klimat

Fotka autentycznie mi sie podoba, a forma wypowiedzi.... no coz, zaskoczony chyba nie jestes...?
    Toż Panie...wiem
    Czasami zachce mi się ze dwa zdania złożyć.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Trójeczka zdecydowanie na tak, szkoda mi trochę piątki bo taki IMHO "dziwny" klimat. Choć bardzo przyciąga wzrok...
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów