Szukaj
Na kolana byś rzucił w końcu co?![]()
Andrzeju, dzięki za bonusik. Nie wiem dlaczego ale Podlasia jeszcze nie zwiedziłem
A kolorki czy dziwne? Może i nieco dziwne ale to Tobie ma się przede wszystkim podobać![]()
Podoba mi się zdjęcie 3 i 5. Miłe dla oka kadry i kolorki. 2 gwiazdki to zamało jak na te prace. Daje 3*
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
5 bardzo ładnie. Ale 1-4 bym troszeczkę przyciemnił.
Piotr
D750_N17-35/2.8_N24-70/2.8_S35/1.4_N70-180micro_N80-200AFS
W jakim razie?
No jak to w jakim? Bądź co bądź, jakiś raz był. Nawet nie jeden. Wiele razów było. Urazów jednak nie ma. Urazy z resztą również (chyba).
Cruel musi wywiązywać się z brzmienia swojego nicka. Ostry być musi oraz okrutny i to aż do sześćdziesiątej siódmej potęgi, zatem w tym aspekcie odrobina wyrozumiałości mu się należy. Poza tym, człowiek stojący naprzeciwko pędzącego TIRa może mieć nerwy lekko nadszarpnięte.
Jako osoba uczestnicząca w ocenianiu zdjęć autora tego wątku, muszę się nie zgodzić z nomenklaturą "kumplostwo", gdyż kumplem Borregaarda nie jestem, a dwa zdjęcia pozytywnie na mnie wypłynęły. Paradoks, albo wyjątek od reguły. Sam nie wiem...
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Widzisz Andrzej, ktoś Cię wreszcie rozszyfrował... Osobiście najbardziej do mnie przemawia nader profesjonalna wzmianka o filtrze polaryzacyjnym, którego cienia śladu ciężko się dopatrzeć, ale za to jak taka uwaga brzmi!![]()
Skontaktuj się z nami