Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Cruel ,mój wielbicielu..,masz ,jak zwykle, rację.Mocniejszy jestem w gębie niż w foceniu,ale się staram.....
    Uwielbienie swoje wyrażasz jednak mocno nieumiejętnie.(pisze sie łącznie..polara używam umiejętnie,bo go...nie używam)
    Rób to dyskretniej ,bo będą nas wytykać palcami....

A tak serio ,to może chciałbyś o czymś porozmawiać...?
    Widzę,że nie możesz sobie z czymś poradzić......
    Wal śmiało,mam spore doświadczenie w pracy z ludżmi mającymi problemy różnej natury....
    Służę pomocą...
    Zapraszam częściej...
    to prawda że mocniejszy jesteś w gębie niż w foceniu ale staraj się bardziej ...intrygują mnie te gwiazdki ..czego są wykładnikiem?? jakości czy kumplostwa ??
    Rozmawiać z Tobą nie mam bardzo o czym , problemow też nie mam , ale widzę ze Ty masz problemy z komentami...każdy by chciał same pozytywne .Myslę że większą krzywdę robią Ci koledzy którzy Ci piszą że fajne fotki

Pozdro Cruel

Domyślnie

Cruel...
    Ja,ale to oczywiście moja sprawa,olewam takich klientów ,co psują foty i szkoda mi klawiatury na jakieś bzdurne uwagi...
    Misja uświadamiania mi czegokolwiek nie ma sensu ,bo jestem już za starym sukinsynem ,by cokolwiek do mnie trafiło...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo porządne foty. Krajobraz mocno przypomina moje wspaniałe Pomorze Zachodnie - górki, dołki, lasy, pola, jeziora i rzeki, a ja to lubię. Byłem tam u Was zimową porą ze dwa lata temu . Było makabrycznie zimno, ale i równie pięknie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cruel67 Zobacz posta
    ...intrygują mnie te gwiazdki ..czego są wykładnikiem?? jakości czy kumplostwa ??
    Pozdro Cruel

Moga być wykładnikiem nadchodząceJ Gwiazdki, przyznawane z Jej okazji.
    . Najczęsciej dają je kumple, bo to kumpel wie ile własnie jego kumpel potrzebuje gwiazdek. W tym przypadku Andrzej potrzebował chyba 3* i tyle dostał... jakby dostał 4*, to napewno 1* by oddał np Tobie, bo i po co mu tyle.
    Ja w tym przyadku Andrzejowi nie dałem *-zdek, bo widziałem, że ktoś już dał..

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Ja tam nie wiem jak na innych monitorach ale na moim są wspaniałe kolory. Ładne światło. Mz jedne z lepszych fotek wykonanych przez Ciebie, a może w tej szufladzie maż więcej takich fotek, jeżeli tak to pokazuj.Pozdrawiam
    A... zapomniałbym będą **** mz zasłużenie. Pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Na kolana byś rzucił w końcu co?
    A po co?
    Bo ja ochraniacze założyłem ale niestety się nie przydały
    Szału tym razem nie ma
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cruel...
    Ja,ale to oczywiście moja sprawa,olewam takich klientów ,co psują foty i szkoda mi klawiatury na jakieś bzdurne uwagi...
    Misja uświadamiania mi czegokolwiek nie ma sensu ,bo jestem już za starym sukinsynem ,by cokolwiek do mnie trafiło...
    Pzdr
    Andrzej
    Rozumiem co do mnie piszesz ,wnioskuję że bez względu na to co Ci ktoś napisze to wiesz że twoje foty są bardzo dobre ....no ale skoro tak sądzisz to po co piszesz pod nimi że prosisz o wypowiedzi i aby się ktoś poznęca
    , i co do pierwszych 3 nie mam jakiś bardzo sprecyzowanych odczuć bo są takie sobie to następne ma źle przyciemnione niebo i widać linię przyciemnienia i ostatnie ma dyskwalifikujące niebo i też nie urzekają niestety

Pozdrawiam Cruel

P.S. podoba mi się jak koledzy się wstawiają za Tobą ..ale czy to prawdziwi koledzy??w każdym bądź razie krytycy żadni

autograf
    Gość

Domyślnie

W jakim razie?

Thumbs down

Rozumiem co do mnie piszesz ,wnioskuję że bez względu na to co Ci ktoś napisze to wiesz że twoje foty są bardzo dobre ....no ale skoro tak sądzisz to po co piszesz pod nimi że prosisz o wypowiedzi i aby się ktoś poznęca
    , i co do pierwszych 3 nie mam jakiś bardzo sprecyzowanych odczuć bo są takie sobie to następne ma źle przyciemnione niebo i widać linię przyciemnienia i ostatnie ma dyskwalifikujące niebo i też nie urzekają niestety

Pozdrawiam Cruel

P.S. podoba mi się jak koledzy się wstawiają za Tobą ..ale czy to prawdziwi koledzy??w karzdym bądź razie krytycy żadni
    Cruel,a Ty z uporem maniaka swoje..Przecież pisałem ,że masz rację ...co jeszcze?
    Czemu Cię przejął tak mój marny los.?
    Jesteś tak wzburzony moim podłym stanem ,że zapominasz o podstawach ortografii...Trzymaj formę i fason.
    Już Ci mówiłem ,luzuj stringi wojny nie budziet...
    Ja cenię krytykę i zdania odmienne,ale Ty dosłownie chcesz sie"poznęcać" i jesteś w tym mocno upierdliwy....nie pierwszy raz,zresztą. Najbardziej jednak wkurza Cię to ,że mnie to kompletnie "wisi" i Cię "olewam"....Nic ci bidulo nie pomogę w tym względzie Nie zniżaj się już do mojego poziomu,proszę....nie odpisuj.Odpisując pakujesz wątek z tymi koszmarkami na górę,a przecież nie zasługuje na to ...
    Napisałeś co sądzisz o fotach i dzięki za uwagi .Dalsze trolowanie sobie daruj.Jestem nieedukowalny,niereformowalny i wszystko na nie i co tylko najgorsze.....Wracaj więc do swojej piaskownicy.Ja już mam Kolegów,a zabawek nie pożyczam....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

...podoba mi się jak koledzy się wstawiają za Tobą ..ale czy to prawdziwi koledzy??w każdym bądź razie krytycy żadni
    Koledzy chwalą te fotki, bo patrzą przez pryzmat słabości swojego warsztatu. Jednak wciąż mają nadzieję, że wreszcie pojawi się na horyzoncie ktoś, kto pokaże jak PRAWDZIWA fotografia ma wyglądać. Nie daj się prosić...
    LED ZEPPELIN

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów