Szukaj
Chłopie, błagam, spokuj? Zabierasz się za robienie zdjęć, a nawet nie wiesz jak po polsku tytuł napisać?
ciemno, szaro, nieciekawie. Daleko do pieknej, pustej plazy w Hiszpanii o zachodzie slonca (albo mam jakies inne wyobrazenia). Pokazales dwa praktycznie identyczne zdjecia - nastepnym razem wybierz jedno. Popraw blad w tytule.
pozdr
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Żadne z dwóch...
a jak już to drugie (bo nie jest ucięty pomost).
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Kolor bylby tu lepszy, a jesli juz koniecznie b/w, to inne. Teraz jest szaro i bez zycia.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Dziekuje za podpowiedzie,dopiero sie ucze.'Paprycjusz' nie mieszkam w polsce od 10 lat i sporadycznie pisze po polsku a po za tym od szkoly podstawowej mam dysortografie i piszac popelniam bledy.Wiec prosze nie komentuj tego idiotycznie.
Dokladnie."Paprycjusz"udowodnil swoja inteligencje i ocenil moje prace bardzo ciekawie.Dziekuje
dla mnie to bylo raczej "nie stac mnie na ms word'a a w open offisie nie potrafie korzystac ze sprawdzania pisowni, google tez mi nie pomaga w edytowaniu tekstu... w ogole sie nie odnajduje w dobie internetu"
co do zdjecia, za poprzednikami, szaro, buro, ponuro, nie czuć spokoju![]()
Skontaktuj się z nami